Gemi inşaatı sektöründe özel bir tersanede dizayn teknikeri olarak çalışıyordum. Sayın ******** genel müdürümüz bugün yanına çağırdı ve krizi + yükümlü olduğum işi yapamadığımı bahane ederek işten çıkardı.15 gün daha gidicem iş yerine ihbar sürem varmış. Ancak dediğim gibi bunların hepsi bahane. Şimdiye kadar 2 tane geminin çizimlerinde bulundum ve malzeme sorumluluğu bendeydi yüzlerce malzemeyi listeledim takibini yaptım. Gemiler bitene kadar yaptığım işi beğenen adamlar bugun ekmeğimle oynadı ne yazıkki. 4,5 senedir bu sektörde gemi inşaatı teknikeri olarak çalışıyorum ve bir çok firmada çalıştım ama ilk defa işten kendim çıkmadım çıkarıldım. Yerime gelicek adamı bile bulmuşlar, neymiş ona iş göstericekmişim bak bak bak daha neler. Görevimin dışında çok işler yaptığım bu firmaya hakkımı helal etmediğimi söledim. Öte dünyada 2 elim yakalarında olucak. Benden helallik isticekler ama alamıcaklar. Allah kimseyi işinden ve huzurundan etmesin.
Moralim o kadar bozukki sizlere anlatamam belki bana yapıcak bir şeyler söylersiniz moralimin düzelmesi için.
Sözleşmenizde ne yazıyordu? Öğretme zorunluluğun var mı? (Yanlış öğret?

)
Çok kıl oldum avukat arkadaşlar müdahale edebilir mi duruma? Hani bizim meslek gibi değil ki oradan çık 1000 tane daha tershane olsun.