Özür dilenecek yerde diledik özürümüzü defalarca.

Herkesin projesi kendine göre özeldir. Biz çalışıyorsak birşeyler yapmak için sizin projenizle ilgili değil, o sunucuda herkes için çalışıyoruz

Bu devirden sonra bezdim artık hayattan işten.

Bu kadar olmaz yani.

Alttan alıyoruz olmuyor. Cevap veriyoruz olmuyor.

Kusura bakmayın ama ben böyle bir hizmet vermediğim halde onur için tamam 3 taksitse 3 taksit dedim.

Şu forumda bilen bilir. Ben ne veresiye ne de taksitle hizmet vermem.

En iyi bayime de müşterime de.

Emrivaki kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz dmek. Ödeme gününü kendi kafanıza göre ayarlamak sonra bize iletmek emrivaki oluyor.

Bizim tavrımızı beğenip beğenmemek size kalmış birşey.

Ücret iadesi bu tip bir koşulda yapılmamaktadır.

İstekleriniz için 0532 472 31 74 - 0324 481 52 65.

Saygılar.

SyhByz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ip leri görmemişim evet onun için özür diliyorum

devirden sonra yaşadıklarımızı hiçe sayıyorsunuz olanlardan dolayı özür dilemek yerine üste çıkmaya çalışıyorsunuz..
şu son 2 günde yaşanılanlar hak mıdır müşterilerinize ? Kaldı ki size 2 adet çok önemli projemiz var bizim için çok önemli dedim ama ne yazık ki linux ta olana giremiyoruz ..
ayrıca emrivakilik bir durum yok 150 / 3 anlaşmışım ben 2 taksitini ödemişim son taksitini ödemesem bile aybaşına kadar alacağım hizmeti fazlasıyla önceden ödemiş oluyorum..

her seferinde elinizden geldiğince yardımcı oldunuz ama bu son tavrınızı beğenmedim..
aybaşında panellerimi taşıyorum..

Anlaşma :

win resell 20 gb alan vs vs vs
lin resel 50 gb vsvs vs
fiyat : 150 ytl
ödeme : 3 taksit
ödenen : 100 lira ( 18/11/08 - 15/12/08 Onur ekren hesabına 50 lira x 2 )
kalan : 50 lira 15/01/09 ödemeli (hesabı kapatacağımız için ödemiyorum )

18/11/08 - 30/01/09 arası 2,5 ay hizmet almış oluyorum lütfen bu süreye göre hesaplamanızı yapıp iade için hesap numarası isteyin..