Arkadaşlar araştırdım baktım ama kimse yardımcı olmuyor yani hosting hizmeti yapan taşımada yapar sorunuda çözer zaten bu işi yapamıyan varsa hiç bulaşmasın ben kadewebdeydim plesk panel olarak sonra sorunlar oldu donmalar olmaya başladı dcden dedi kerem bey sonra sizi geçici olarak başka bir hostinge aktarayım dedi plesk 9 dan plesk 8 e canhostinge aktardı sonra sayfa geçişlerinde beyaz sayfalar çıkmaya başladı hızdanmış sanırım neyse o düzeltildi sonra yedek aldığım myadmin burda çalışmadı ve sorunu çözemediler hala araştırıyorlar hizmet bu değildir hizmetten şikayetçiysem hemen sorun çözülmeli paramla rezil olamam neyse buraya teklif verenlerden tek isteğim sorunumun olmaması hızlı güvenli ve sağlam hizmetide 1. kalite olmalı öyle olursa benim içinde daha iyi olur neyse konuya geleyim...

100GB Trafik +
20GB HDD +
512 MB Ram
Linux / Cpanel
Türkiye Lokasyon / Yurtdışıda olabilir fakat hızlı olmalı

Aradığım Detaylar: Vergilevhası olmalı hizmeti 1 numara olmalı güvenilir ve hızlı hizmet almalıyım ve pleskten cpanele sorunsuz taşıyıp herşeyi sorunsuz olarak bana bırakmalı ve herzaman ilk günkü gibi iyi hizmet vermeli..

Bu Yazılarımı Okuyup Kabul Eden Kişiler Lütfen Cevap Versin çünkü benim sitem 3 seneden beri destek forumudur vbulletin sistemi vardır ve bu hizmetleri alamadığım için yerinde sayıyor.