Videoevim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İhtiyacınız yoksa lütfen artık mesaj yazmayıda bırakalım.Yeterince uzadı bu konu.Bide ben Trabzonluyum yani seninle daha önce hiç konuşmadım
Samsun yazmışım ne farkeder. Düzgün bir insan olsan gittigidiyorda sattığın domainin transferini de yapardın adam gibi. Sen ya da arkadaşın bu domaini satışa koydu ben 0.50 lirayı ödedim. Domaini bana transfer edemediniz. Bende size dedimki o zaman satışı iptal edin. 50 kuruşun önemi yok ama satışı iptal edin dedim maalesef onuda yapmadınız. bugün 50 kuruşa tamah eden yarın 100 sonra 1000 lirayada aynı şeyi yapar. Domainin whois bilgilerinden o günlerde ulaştığım numaranın sahibi yanlış hatırlamıyorsam İnegöl'de idi. Domainin bi arkadaşı tarafından (Trabzon ya da Samsun pek farketmez) kaydedildiğini, Domainle ilgili işlemleri o arkadaşın yaptığını, domainin Directi panelinde olduğunu İsimtescile transfer edilebileceğini söyledi. Telefon görüşmesinde söylenen şeyler bunlar.

Ben uzatmayayım diyorum ama insanı sinir etmeyi çok iyi biliyorsunuz. Bunun gibi hatta daha iyisini(Domain) alabilecek gücüm de var. Benim söylemek istediğim insanlar dürüst olsun canımı yesin. Ama r10'da ve web aleminde düzgün insana rastlamak gerçekten zormuş. 19-31 Mart tarihleri arasındaki GG'dan tarafınıza yapılan ödemeleri kontrol ederseniz(Artık hanginizin hesap numarası ise) görürsünüz.. Ama buna bile bakma ihtiyacı duymazsınız.

Bana adam gibi adam lazım. Gerisi yalan..Desinki bana "evet kardeşim, biz domaini satışa koyduk, ödeme de yapıldı ama transferi beceremedik, satışı da iptal etme ihtiyacı duymadık. Kusura bakma." Bende derim ki o zaman hayrını gör. Ama hala bunları kabul etmiyor, sanki ben haksız birşey yapmışım gibi her mesajımın arkasından bişey yazıyorsunuz. Yazmayın kardeşim.

Şimdi istediğini düşünebilir, yazabilir, istediğiniz yere de şikayet edebilirsiniz. Ama önce birazcık dürüst olmayı öğrenin.