ağzını topla ahlakı da terbiyeyide görürsün. sana batan ne.
cevap verdim okumadın galiba. bana küfür edene bende ederim. benim inanacımda bu var. ha sen diyorsun ki ben genellemeye gelemem dört dörtlük müslümanım küfür etmem. ama ettin işte. etmedin mi?
neyse cevabında sana kalsın. senin yüzünden millette laf yiyor burda. sen müslümanlığına devam et. tabi senin gibisine müslüman denirse
Elhamdürillah, Müslümanım, ve herkezin dini, ırkı, mesebi, görüşü farklıdır, buna ne siz karar verebilirsiniz? nede bir başkası karar veremez,
Ve birde burası dingonun ağırımı Dağılın Ulnnn der gbi ?

, ben istediğim gibi küfür eder içer sğa sola toslarım der gibi? akıllı olun ve terbiyenizi koruyun, burası ne dingonun ağırı nede babanızın tapulu yeri,!!!!!
Herşeyden önce seviye gelir, ve sizin gibi terbiyesiz insanlar yüzünden, ne terbiyemiz kaldı nede, konuşmaya ve bişiler yazmaya cesaretimiz,
Bişi yazmaya kalkmadan
3 defa düşünüyorum açama yazsammı yazmasammı ? acaba konuyu acsammı ? acmasammı diye,
Sizde de acaba bu düşünce varmıdır? ne bilim çok rahatsınız, konuyu dağıtıp amaçından saptıracağınıza gereksiz mesaj yazmayı bırakın.
Gidin forumda daha iyi yerler ve yardıma ihtiyacı olan insanlar var onlara faydanız dokunsun, ne ayıp şey be :/