Must4f4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herzaman birilerini mağdur ederek dikkatmi çekmeye çalışıyor bilemiyorum. Fikrican arkadaşım ne dersin düşüncemde haklımıyım sence? Bir kerede olsa bir suçlamayı kabullen, gerçekten suçlu olduğun suçlamaları. Her zaman yağ gibi üste çıkmaktan başka bir şey yapamıyorsun. Kendini savunurkende karşındaki insanlara hakaret ederek yapıyorsun savunmanı. Üzülüyorum senin adına
Sağolun. Benim sizin üzülmenize hiç ihtiyacımız yok. Hala bir sorununuz yada sorunuz varsa info@aselnetworks.net adresli ile iletişime geçebilirsiniz veya telefonla bize ulaşabilirsiniz. Alnımız açık, utanacak bir iş yapmıyoruz.

Bilginize,

@VOLKAN denen adam

Derdin varsa gelirsin. Maalesef telefonda küfür etmeyle yada klavyede yazmayla olmuyor bu işler. Sende ne güzel söylemişsin. Ayrıca gelsende birşey değişmeyecek sunucudan bütün bilgilerin silinmiştir. Bu kendini bilmez, vasıfsız arkadaş telefonda küfür ederek ne olduğunu belli etmiştir. Ne diyecektim senin seviyene düşüp bende mi küfür etseydim? O zamanda bu firma sahibi bana küfür etti diye ordai burda konuşacaktın. Neyse sen yine konuşuyorsun zaten, devam et problem değil..

Bu konuya da bu son cevabımdır. Artık yeter çolukla, çocukla muattap olmuyorum. Bu arada son kez muhasebeye selamlar

Saygılarımla, (Hak Edene)