Beyfendi Neden Bahsediyorsunuz yaşım 20 ben bu işe 17 yaşında başladım!

3 Yıldır Bu Hosting İşindeyim ve Sizin Kadar Bilgiliyim Ki edebliyim Çünkü İnsanları Rencide Etmiyorum ve edeb nedir bilirseniz bilemezseniz ben açıklayım eline diline beline sahip ol demek yani kısacası insanları webmaster paylaşım platformlarında ezerek kar kazanmazsınız Allah herkezin rızkını ayrı verir yani sen siz değil iyi dikkat edin senin aşına ben kaşık banmam benimkinede sen..

Lütfen Herkez Kendi İşine Baksın Büyüklük Yapıcaksanız Reklamınızı Böyle Yapmayın!

Ben Reklamımı Emek ile ve alnımın teri ile yapıyorum Türkçe ise istediğin zaman sana destan yazarım edeb ise istediğin zaman hayatını yazarım ve bunada and içerim şu forumda!

Beni Rencide Etmeye Çalış ve Deki Kardeşim sen ufaksın sen anlamazsın yok böyle bir şey beyfendi
bey ile efendinin anlamını çözmeyi denedinizmi hiç sunucu ve serverler a bakar iken ben kendimden okadar eminimki yaşım'a kasten size sesleniyorum ve ben bu server ime bakar iken kafamdan onca şey geçiyor yani siz bana birşey yazmadan cevabınız hazır idi.

bugün bu krizde yok olanlar insanları hor görenler, he birde şöyle bir olay var gelip benden yardım isteseler, ederken şüphe ederim çünkü bizde kaç hosting firması kazandırdık bizden bayi alanları sonra gelip bize bir hiçmiş iz gibi davrandılar ben yardımımı gene ederim şüphe ederek benim içimden geldi ise insanlık görevimi öyle yaparım ama içimden gelmiyor ise başta söyler ve yapmam!