Merhaba arkadaşlar..
İlk öncelikle herkezin beni anlayışla karşılayacağını umdugum için bu tanınıtımı yapıyorum.Ben freelance(serbest olarak) çalışan bir insanım.Tabi daha değerli üstadlarımız var.Ben bu tanıtımı yapıyorumki herkez ofisin var mı diye sormasın.Kendim çalışmaktayım, işte çalıştıgım yer.
Lütfen konuyu saptırmayın,yorum yapın,yorum ise kırıcı olmadan olsun.. BilgiliHost nasıl dogdu ?
BilgiliHost aslında akillihosting diye eski bir kişiden dogdu.Hasan SARITAŞ o dönemde... kendini birşey zanneden ortagım vardı.Her neyse ondan ayrıldıktan sonra kendim bilgilihost'u kurdum.2007-2008 yıllarında.r10'u bir arkadaşım sayesinde tanıdım.Birçok acı eleştiriler olsada r10'a alıştım.Günümün yarısı r10'da geçiyor.Şimdide forumdan ErdeM nickli arkadaşımızla görüşmekteyim.Yani ortağım..
Neden bu resimleri koydum,Ciddiyetsiz birisiysen!
Bir kere ciddiyetsiz olsam, ben buraya kendi odamı(ofisimi) koymam

bunun bir ev oldugunu unutmayalım.Müşterilerim ve siz değerli arkadaşlarım ciddi oldugumu anlayın diye koydum.İnşallah faydası olacaktır.
Faaliyet Belgen Var mı ?
Evet.Faaliyet belgemi aldım.Bu küçük ofisimi yaz'a dogru istanbul'da bir yere taşıyacağım inşallah o zaman herkezi çayımı içmeye davet edeceğim..
Sunucun nerede barınıyor, ne lokasyon ?
Sunucum
www.*****.net.tr barınmaktadır.Türkiye lokasyondur.Her zaman amacımın müşterilerime daha iyi hizmet vermek oldugunu kanıtladım, kanıtlayacağım.
Müşteriler neden senden alsın ?
İlk başta herşeyden önce.Bu işi 16 yaşındayken meraklı olduğumu söyleyeyim.16 yaşından bu yaşıma kadar hiç işe bulaşmadım.Ama yaşım geldi artık,ufaktan başladım.İşimi sevdiğimi kesinlikle belirteyim.
Ofis derken
?
Ofis dediğime bakmayın,bu kendi odamın resmi.Sadece benim böyle bir durumum olduğunu bilin istedim.Belki kızanlar,bağıranlar olacaktır.Tabi ki olabilir, bende şu anda başka kişinin yerinde olsam kızardım.
Peki firma olmayı düşünüyormusun ?
Ufak bir sermayem var.Şu anda istersem açarım aslında.Ama yaz'ı bekliyorum.Yazın deminde belirttiğim gibi istanbul'da açacağım.
Teknik destek nasıl sağlıyorsun ?
*Mesenger
*GSM
*Ticket'le sağlıyorum.
Herşeyden önce bu mesajı,birçok yorumu göze alarak yazdığımı belirttim.Lütfen arkadaşlar sizden beni kırmamanızı istiyorum -rep verin ama lütfen olumlu/olumsuz eleştirilerinizi öz eleştiri olarak yapın.
İşte ofisimin(odam,çalıştıgım yerden görüntü)
Yorumlara bakarak,daha fazla görüntüde ekleyeceğim..