cemilduran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum geçmiş olsun öncelikle, benim kişisel düşüncem senin olan hiçbirşeye duygusal olarak yaklaşma, kitabına,kız arkadaşına,cebindeki parana,yediğin yemeğe kadar, kitabını oku geç, kız arkadaşınla eğlen geç, cebindeki paranı harca geç, yediğin yemeği yut geç.
Yani bana sorarsanız arkadaşın içinde bulunduğu durum depresyon değil sadece aşırı duygusallık. Duygusal müzik dinleme, film izleme, kitap okuma. Kesinlikle ve kesinlikle bir bayan uğruna hayatına zarar gelmesinden sakın.. Hayatında şimdi bazı şeylerden fedakarlık yapıp hayatta muvaffak olabilmek için çalıştıkdan sonra evlenip çoluk çocuga kavustukdan sonra mutluluğa kavuşursun, sadece önünde zor bir maraton var bu maratonda hızını kesecek hiçbirşeyle ilgilenme.
Teşekkür ederim . İlerde dönüp baktığımda , şuankiler bana çok komik gelecek biliyorum ama , elimde de değil işte .

RebeLMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya bende acayip kıskanıyorum.biliyorum benim için msn e giriyo ama o msn listesinde arkdşlarıda var.bana 5sn geç cevap versn hemen trip yapıyorum.haftaiçi görüşemiyorus 5günde 2kez kavga ediyorus.haftasonu oluyo birbirimizden kopamıyoruz.ben napçam peki
5 günde 2 kez . Yine az ..

Bu arada , ne çok dertli varmış aramızda ...