Arkadaşlar Mrb,

2500 Post Atacak Postçu Aranıyor , Günde 100 Adet Atarak 25 Günde İşi Bitirecek Attığı Postların Ücret Karşılığı Ay Sonunda Verilecektir.Ücret 50 Ytldir.

Eğer Ay Sonunda Hitimizi 1k Üstünde Post Atarak 5k'ya Çıkaracak Eğer Çıkarabilirsek Bu Ücret 50 Ytl Değil 100 Dolar Olur.

İşi Profesyonel Bir Postçu Yapacak,Ufak 13-14 Vs... Gibi WebMasterler Gelip Bana Post Atayım Demesin Gerekirse , Yaşına Bakacam.

Bir Video Verecem ve Bu Videoya Göre Post Atılacaktır.Sabah 9-10 Gibi İşe Atılıp, 13-14'e Kadar 50 Post , Akşam 18-21 Arası Gibi 50 Post Atmasını İstiyorum.

Site Oyun Sitesidir,Kaynaklar Yani Postu Atacağınız Yerler Verilecektir.Ufak Dosyaları Upload İçin Rapid Premium Verilecektir.

Bakın İş Profesyonel İş ve Başka Bir İşlede Uğraşıyorsa Önemli Değil Ama Sonra Yarı Yolda Bırakıp Demesin Bana Ben Bırakıyorum,Attığım Günlerin Ücretini verin Vermeyeceğim ve Konuları Sileceğim.Baştan Savma Yapanlarıda Direk Atacağım Bilmiş Olsunlar.Başka İşle Uğraşması Önemli Değil Ama Benim İşimi Zamanında ve Eksiksiz Yapması Önemli Ücret Ay Sonunda Yapılacaktır.

Umarım Anlaşılmıştır.İş Kabulü İçin Adresinizi Pm İle Yollayın Eklenecektir ve Sadece Gereken İş Verilecektir.Unutmayın İşini Kaliteli Yapan 50 Ytl Değil 100$ Alır...