Volkanador adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekden hiç gerek yok ya rengini belli etti yani bu arkadaş. İnsan nasıl terbiyesiz ve yüzsüz olabiliyor örneği burda. Siz arkadaşmısınız diyor . Ben adamı tanımıyorum. Kimin kiminle arkadaş olduğu belli burda. 6 Gün ödemem geçikmiş o yüzden kapatmış. Önce benim maduriyetimi gider. Uçurduğun database imi geri getir. Enayimi yazıyo alnımızda sen al verdiğin hizmetin içine et birde yüzsüzce para iste.
Parası ödenmeyen hizmet kapanır diye yazan host firmalarına soruyorum ?
Müşterilerinizi mağdur edip sonra birde paramı istiyorsunuz siz ? Ben adamın sunucusunda 2 ay barındırmışım database ve sunucuyu. O zamana kadar topladığım 2000 i aşkın üyelerin bilgileri ve kayıtları yokolmuş. Bu adamın bana bi faydası olmadı ki beni zarara soktu. Başlarım parasına benim müşterime karşı olan sorumluluğum nolacak ?
Para ödeyecekmişim. Ne yapacakdım o parayı ödeyip bir de olmayan bi database le sıfırdan mı başlayacakdım. Bunun mantığı nerde ya rezil firma . Bu forumda veya sektörde müşterisiyle Çocuksun bilmem nesin falan diye konuşan terbiyesiz bir firma görülmüşmüdür ? Telefonda küfür ediyorum . Gülüyor ... Bu ne demek ya ... Alınmadım küfür ettiğin bireyler halka açık falan mı demek istiyorsun ? Eğer öyleyse benim için problem yok. Sen böyle devam et... Savunacak birşeyin olsa telefonda söylersin zaten.
Herzaman birilerini mağdur ederek dikkatmi çekmeye çalışıyor bilemiyorum. Fikrican arkadaşım ne dersin düşüncemde haklımıyım sence? Bir kerede olsa bir suçlamayı kabullen, gerçekten suçlu olduğun suçlamaları. Her zaman yağ gibi üste çıkmaktan başka bir şey yapamıyorsun. Kendini savunurkende karşındaki insanlara hakaret ederek yapıyorsun savunmanı. Üzülüyorum senin adına