Öncelike herkese selamlar,
Şu anda sahip olduğum oyun sitesine ilaveten kafamdaki yeni bir site açmayı planlıyorum. Ancak yeni site için sıfırdan yeni bir script ile yola çıkmak istiyorum.
Bu doğrultuda profesyonel PHP tabanlı yazılımcıları ( ilgilenenleri ) projeye davet ediyorum.
Script ile ilgili bir dizi spesifikasyonlar listesi hazırladım. Bunu ön değerlendirmeden sonra paylaşmayı tercih ediyorum. Zira geçenlerde yaşadığım tatsız bir dolandırıcılık olayından sonra kiminle neyi paylaşmam gerek bu bile bende bir dizi güvensizlikler zinciri oluşturdu. Aşağıdaki şartları taşıyorsanız lütfen benim ile irtibata geçiniz.
( Proje bütçesi +750 TL dir. Spesifikasyonlar paylaşıldıktan sonra tekrar görüşülecektir. )
Ön Şartlar
1- En az belli bir süredir R10 üyeliği olmalı ( en az 1-1,5 yıl ).
2- PHP konusunda yazmış olduğunuz öncelikle oyun sitesi referansı olmalı.
3- Yazılacak olan yazılım/script kesinlikle başka bir yerde kullanılmamak üzere anlaşmayı imzalayabilmelisiniz.
4- Güncel ulaşılabilir ( Telefon / MSN ) adresiniz olmalı.
5- Yabancı dil desteği olacağı için kendinizi bu konuda hazırlıklı bulundurun. ( çeviri tarafımca yapılacak fakat çevirinin tek bir dil dosyası ile yapılması gerekmekte )
6- Script güvenlik kriterlerini bilen ve bunları uygulayabilen bunun yanında en güncel SEO uygulamalarına hakim olan ( CSS, web 2.0 , W3C uyumu )
7- Script ve yazılım tüm hakları tarafıma devredilecek ve başka bir yerde kullanılmayacak.
8- Yazılım sonrası destek vermeyi taahhüt edecek.
-- Script te 1 yada 2 adet te bot olacak --
Gerekli güven ve kalite kriterleriniz değerlendirildikten sonra spesifikasyonlar listesi değerlendirmeyi aşan kişiler ile paylaşılacaktır.
Değerlendirmeyi aşacağını tahmin edip de aşamayan olur ve ardında konuşma stilini/ağzını bozacak kişiler kesinlikle irtibat kurmasın .
Burada zaman zaman listelenen oyun scriptleri görüyorum. Fakat halen büyük bir kısmı benim için tatmin edici değil ( lütfen değerli yazılımcı arkadaşlar yanlış anlamasın emeklerine saygı duyuyorum fakat benim isteklerim doğrultusunda yeterli değil )
Not : İrtibata geçmek isteyen arkadaşlar PM gönderebilirler. Başka görüşleriniz var ise buraya not da düşebilirsiniz. Şu an elimde bir kaç proje daha ( 2-3 portal türü ) var dolayısı ile süreç sonunda anlaşma sağlanan ve memnun kalınan kişi yada kurum ile ( %90 ) devam edilerek diğer projeler de yaptırırılacaktır. Proje tamamlanmasına mütekip ilgili itrader detaylı bir şekilde R10 da verilecektir.
Saygılar