GangSta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Simple tags'ın konu içine benzer yazı ekleme özelliği var, böylece site içi linkleme yapıyor ki bu son derece faydalı.Kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum.Tag olarak kullanmasınızda benzer yazı kısmı faydalı .Ayrıca yine forumda paylaşılan "clean archives" adında bir eklenti vardı faydası olabilir.
@yusufriza; söylediğiniz mantıklı denemek lazım aslında sırf bir gün oturup içerik ekleyip günlere bölerek yayınlamak faydalı olabilir.
Unutmadan ping servislerine de değinmekte fayda var.Forumda bir liste vardı.Şu an kullandıklarım sayesinde 15 dakika içinde yazılarım indexleniyor.(Özgün olsun, olmasın).
Tema kodlamasıda artı kazandıracaktır.Özellikle <h1> gibi başlık sistemi kullanan temaları tercih etmeliyiz.(Gerçi hâla kullanmayan tema var mıdır bilmiyorum ).
Küçük çaplı bir makale oldu diyebiliriz.Beyin fırtınasına devam...
<konudışı>@afsbilisim;
MyBB seosunda ekstra 1-2 eklenti ile keyword vs üretebiliyoruz bunun dışında şablon düzenlemeleri de var.Daha fazlası için imzama tıklaman yeterli </konudışı>
Ayarlarini Yapamadim.Nasıl Ayarlıcaz.Mseaj için Tag Linklemeyi ve Benzer Yazı Göstermeyi?