Bana göre bu konuda antikapitalist ve anktisiyosit bir akım yaratılmalıdır.
Dikkatimi çeken bir şey de şu oldu haberlerde ne zaman eylem görsem israil bayrağı yakılıyor sadece kendinizi bayrağı yakılan bir ulusun yerine koyun bu doğru bir eylem tarzı değildir.
Eğer özgürlük mücadelesinde , silahlı sosyalizm mücadelesinde ve ya silahlı kurtuluş mücadelesinde bulunmak istiyorsanız alın topunuzu tüfeğinizi savaşa girin ama bir ulusun bayrağını yakarak eylem olmaz.
Bir konuda şu olmalıdır nasıl ki Irak da ki kardeşlerimizin kafasına binlerce ton bomba atan amerikaya güney sınırlarını açtıysa bu hükümet bundan sonra dostumuza düşmanlık edenlere de bir tepkide bulunulmalıdır. Hedef sadece İsrail değil ona destek olan kim varsa o olmalıdır.Çözüm bana göre halkların öz gücünde ve o topraklarda yaşayan dinamiklerdedir. Savaşı devlet çıkarır , Barışı halk sağlar.
kêkê çok doğru söylemişsin. Gözümsün. Klavyene sağlık