Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Selamlar,
Almanca menşaeli önemli bir projenin %70-80 gibi büyük bölümünü bitirdim, projenin son bölümünü kodlayacak (grafikler hazır) ve son basamağında bana yardımcı olacak bir arkadaşa ihtiyacım var. Hızınıza göre bitirme süresi birkaç günden birkaç haftaya kadar çıkabilir, altyapı, yardımcı-fonksiyonlar, kütüphaneler vs herşey hazır.
Çok yoruldum, uzun bir yol yürüdüm, birazcık ferahlamak dinlenmek ve başka işlerime kanalize olmak istiyorum.
Takıldığı bunaldığı yerlerde devreye girerim, her şekil danışmanlık veririm.
Mutlaka:
- OOP nedir bilecek, bunun kaçarı yok çünkü öğrenecek vakit yok.
($userObj = new users(4353); $userName = $userObj->getUsername(); ........ gibi)
- İngilizce bilmeli, tüm değişkenler, sınıflar, fonksiyonlar, açıklamalar ingilizce,
- Almanca + olur, benim de yok, translator'dan çeviriyorum.
Kullanılacaklar:
- ImageMagick kullanılacak yerleri yazdım aslnıda, gerekirse kullanımının örnekleri var, zor değil.
- Kredi kartıyla alışveriş modülü yazılmadı, deneyiminiz varsa zor olmayacaktır.
- memcache, ama OOP biliyorsanız zaten problem değil, tamamen bir OOP işi. Memcache'de ben devreye girerim, gözünüz korkmasın.
Önemli:
- Dosyalar bilgisayarınızda durmazsa çok büyük problemler yaşarız, bu sebeple dosyaları gördüğünüze dair bir belge imzalamanızı isteyeceğim.
Acilen başlayacağız,
Şartlarınızla birlikte bekliyorum.
Tolga