Volkanador adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım senin zekanda biraz problem var galiba ben güvenlik sektöründen bahsediyorum . Sen bana barındırmakdan sunuculardan devlet kurumunun internet sağlayıcılarından sözediyorsun.
KEÇİÖREN BELEDİYE BİNASI
MİLLİ PİYANGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TÜİK
İZMİR DEVLET ARAŞTIRMA HASTANESİ
KUVEYT ELÇİLİĞİ
KIBRIS HASTANE
NALLIHAN DEVLET HASTANESİ
AYÇA ELEKTRİK
HAVA LOJİSTİK KOMUTANLIĞI
AFGANİSTAN -TÜRK BİRLİĞİ
FATİH EVLENDİRME VE NİKAH SALONU
ESTERGON KALESİ
SABANCI YÜZME HAVUZU
ARSLANLAR MERCEDES
ETİMESGUT 1. NOTER
T.M.M.O. ODASI
MEB ÖZEL GÖNÜL EĞİTİM MERKEZİ
EMA ASMABAHÇE KONUTLARI
MEB EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ
SAYEL GRUP-GÜNEYYILDIZ ŞANTİYESİ
GÜLTEKİNLER PETROL-ESKİŞEHİR YOLU CCTV
ŞAN PETROL OFİSİ İSTASYONU -AKYURT CCTV
ANAYASA MAHKEMESİ - CCTV (LOJMANLAR DAHİL)

Natro dan denemek için açtım 20 ms stabil senin vps inden açtım 40-100 ms sürekli yani maksat senin sunucunda cs sunucu açmak değilki . Msn de de konuştuğumuz gibi eğer iyi ise sunucu bağlantısı Dedicated kiralamakdı maksat. Yani test ettik onaydan geçemedi. 4mb ADSL Bağlantısı ile Eve bi dedicated kursan daha iyi yani. Öyle birşeye ihtiyacım yok www.4turka.com bak bakalım kaç tane cs sunucusu var kullanabileceğim. Kendisi iş ortağımdır. Site sahibi Yiğit BAYOL ile kontak kurabilirsiniz.

KAPAK
diye ona değil buna derler : IRC Channels - www.gather-network.eu
Çocuksun işte çocuk. Hala bana oyun server referanslarından bahsediyorsun. Al sana test ip sürekli ping at bakalım kaç ms çıkıyor. Senin bağlantında sorun varsa ben ne yapabilirim? Bende ankaradayım ve 22-25 arası çıkıyor sürekli. Git natrodan hizmet al o zaman. Muhaseben oraya ödeme yapsın, oraya yalvar 35 TL için biraz gecikecek diye. Telefonda ağlayacaktın nerdeyse Dedim tamam sorun değil diyince sustun zaten.

Test IP: 212.175.141.202

Neyse uzatmaya gerek yok. İşim var maalesef sana laf yetiştiremeyeceğim. Gereken sözler söylenmiştir sana ve yetmiştir heralde.

İyi akşamlar..

Saygılarımla,