Site adresi ("p.m.")
Site için istenen fiyat (50 ytl): Açık arttırma. Son tekliften 3 saat sonra biter.
Sitenin aylık getirisi: yeni
Sitenin açılış tarihi: 1 ay olmamıştır...
Kategori, sitenin içeriği nedir: ***** video
Günlük hit sayısı, kaynak link: ilgilenmiyorum kurduğum gibi duruyor...
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: domain sanıyorum 3 aylık felan. Domain ismi güzel bir isim.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: -
Hosting dahil midir: evet, hostingi bu forumdan bir şirketten aldım.. 2 ay civarında süresi kalmıştır. Hostingi de veriyorum.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: script Webloader ın 200 ytl lik son scriptti. site aynen kurduğum gibi duruyor. Script dahil.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok.

arkadaşlar, acilen paraya ihtiyacım var, siteyi de para kazanmak için kurmuştum zaten ama şu an çok çok daha sıkışık durumdayım ve bekleyecek bile durumum yok. O sebeble saiteyi satışa çıkardım. Sormak istedikleriniz varsa burdan veya ö.m. ile yazabilirsiniz. Site aynen ilk gün scriptti kurduğum gibi. sanıyorum yaklaşık 80-90 bin etiketi var. Scriptte ***** bot da var elle embed kodu ekleyeceğiniz bölüm de var.

WEBLOADER scriptlerini bilirsiniz anlatmama gerek yok, bir anda hit patlaması olabiliyor. Ki en az 1k hite ulaşırsınız zaten. Alan arkadaşın fazlasıyla memnun kalacağını düşünüyorum.
Birkaç sitem daha var, sanırım onları da satışa çıkarıcam.. Şimdilik tek sitemi çıkarttım.