Hala bir çıkış içerisindesiniz, o kadar büyük hizmetleriniz var ise neden VPS kullanıyorsunuz anlaşılır bir durum değildir. Birde yazdıklarınızı saygı çerçevesinde düzenlerseniz sevinirim. Saygısız bir davranış söz konusu. 3 Ayda yenimi geldi aklınıza yer değiştirmek vede siz bir yeri 3 aymı test ediyorsunuz ;? Birde direk olarka referans diye belirtmişsiniz, benim tavrımda bir hata yoktur.
Teşekkürler,
Saygılarımla..
Arkadaşım hala ısrarla VPS'i neden kullandığımızı soruyorsunuz. VPS Private bir sunucu değilmidir. Özel bir müşterimin özel bir isteği için kullanıyorum. Bizim VPS lik Dedicated lık bir işimiz yok zaten. İşimiz tamamen sunucu sistemleri ile alakasızdır. Ek olarak Tavrınızda hata yok zaten. Okumadan cevap yazıyorsunuz. Cebimden ekstra para ödeyip natro ya geçiyorum demek ki bu müşteri benim için gerçekden önemli. Bana bu müşterimin sağladığı işler , referanslar ve desteği benim için büyük önem taşıyor zaten.
Haklısın 3 ay boyunca derken orayı da düzelteyim 3 ncü aya girdiğimizde yani 2 ay kullandık. İyi niyetimizle hareket ettiğimiz için arkadaşın her söylediğine peki dedik. Neyse dikkatli olduğunu sanıyorsun ama sonuçta hala dikkatsizsin hala okumadan veya düşünmeden hareket edip cevap veriyorsun. Olayı büyütmeye gerek yok Komple yedeğimiz var zaten sıkıntımızıda çözdük böyle 3 kuruşluk adamlar için parmakları daha fazla yormaya değmez .