D!Gé adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasaklanma olayının tarihine bakıp konuşacaksınız tamam mı? Ceza almışım 3-5 gün bilmiyorum artık tam sebebini bile bilmiyorum zaten. Tekrar açıldı üyeliğim zorunuza mı gitti acaba?

Madem herşey söylendi, bende söyleyeyimde insanlar ne olduğunuzu anlasın, kendini zeki zanneden VOLKAN denen adam!

İlk bu arkadaş geldi VPS lazım ama bakın ciddi firma siteleri var sadece onları barındıracağım dedi. Tamam dedik sorun olmaz. Bu arkadaş VPS'i bir aldı içinde 2 adet site var. Bitane kendi kişisel sitesi (sanırım isim soyisim vardı), diğeride başka bir site (ama ciddi felan değil yani). Neyse bunlar beni bağlamaz tabi. Bize sözde ciddi iş yaptığını anlatacak ya bu vatandaş, meğerse palavra. Bir gün sunucusunda sorun oldu, girdik sunucuya. Bir baktık Counter-Strike denen oyun kurulu sunucuda. Tabiki ne kurduğu yada ne için kullandığı bizi ilgilendirmez ama ilk gün nerde o ciddi firmalar barındıracağım diyen Volkan Bey ? Neyse, oda öyle ciddiyetini belli etmiş oldu. Hani muhasebe felan Counter-Strike oyununu mu takip ediyor Volkan isimli vatandaş acaba, cevap verirmisin?

3 farklı telefondan felan aranmadı beni tek bir 0312'li telefondan arandı. Evet meşgule attım, uygun değildim. Sorun mu var, bununda mı hesabını vereceğim size pardon sana? Madem çok gerekliydi, tekrar arayabilirdiniz VOLKAN denen adam!

1- Satış yaptığımız ismi değiştirdikten sonra hostbul vs. gibi sitelere kayıt olmadık. Bunu en iyi müşterilerimiz bilir. Sizi, bizim müşteri sayımız yada durumumuz ilgilendirmez. Siz işinize bakacaksınız.

www.war3turk.com bu sitede bu arkadaşın kendisinin. Yazdırmış bütün kullanıcılara yazın diye tarihleri ve saatleri bellidir zaten. Komik, çoluk çocuk işleri bunlar..

2- Siz müşterimiz olduktan sonra 2 kez DC değiştirdik ve IP'niz iki kez değişti, yalan konuşmayın dürüst olun 2 dakika. Counter-Strike oyunu ve Sitelerini aynı sunucuda barındıran bir müşterim daha var ve onunda sürekli DNS Server ayarları Stop durumuna geliyor. Sebebini bilmiyorum, çünkü ben oyun server hizmeti sağlamıyorum. Bunu size açıklamıştım ve farklı sunucularda barındırmanızı söylemiştim VOLKAN denen adam!

3- Paylaşımlı server kullanıyorsan, ana makinede çıkan sorun seni ilgilendirir. Bunu bilmiyorsan araştır öğren, o zaman kendine Dedicated alacaksın. Beni ilgilendirmez diyorsan. Sunucuda sadece bir kez (geçtiğimiz hafta) donanım problemi yaşanmıştır ve bu sorundan hiçbir müşterimiz etkilenmemiştir.

4- VPS'in 31 Aralıkta olan ödemesi tarafımıza yapılırsa yedekleriniz verilecektir. 3 Ocak'a kadar, yani 3 gün tüm müşterilerimize zaman tanırız fakat bu zamanda da hiçbir ücret yatmamasına rağmen, ben ayın 7'sine kadar sunucunuzu açık tuttum. Ama iyilik size göre değilmiş, insanlara iyilik yapılır çünkü. 3'ünden sonra 1 hafta daha ana makinede VPS'niz tutulur daha sonra tamamen silinir. Yani tarih olarak 10 Ocak 2009 Cumartesi günü VPS'iniz ana makinemizden tamamen silinecektir. Ödeme konusunda kurallarımız bu şekilde işlemektedir.

5- Madem sorun yaşadın burda kendini rezil etme 3 ay neden devam ettin, kullandın o zaman? Ayrıca sunucudan çok memnunum dediğin günleride unutmadık VOLKAN denen adam!

Ne diyorsun sen ya, çocukmusun, kaç yaşındasın sen? İsim değiştirsek bütün hepsinde ASEL ibaresi geçmez değil mi VOLKAN denen adam! Milleti dolandırsak burda halen rahatça satış yapıyor ve müşteri topluyor olmazdık değil mi VOLKAN denen adam!

Smiley kullanmak ciddiyetsizlik ise eğer, evet ciddiyetsizim var mı itirazın VOLKAN denen adam? Varsa adresimiz açık bir şekilde yazılı gelirsin sorununu çözersin.

Hadi ya git sen çocuklara Counter-Strike oynat. Muhasebende bunu takip etsin olur mu

Bu konuyu okuyan herkes, kime inanmak istiyorsa ona inansın. Bu kadar yazımdan sonra hiçbir şey umrumda değil. Bu kadar işimin arasında çoluk, çocuk ile uğraşamam.

İyi akşamlar tekrardan hepinize..

Saygılarımla,
War3turk'ü Sağladığımız müşterimiz kar soğutma ltd.şti firması 2005 den beri FAKIR Türkiye'ye yedek parça sağlamakdadır. Kendisinin yaşıda 51 dir ve kendisi bir oyun severdir. Ben Adını vermeme gerek yok 10 Yıldır güvenlik sektöründe çalışan bir firmanın Şantiye Sorumlusu ve Teknik müdürüyümdür. Yaşımda 28 'dir . + Kocaman bir artı Counter-Strike oynat diye ibare aldığınız oyunda takımımız TeamQuash ( http://www.google.com.tr/search?hl=t...btnG=Ara&meta= Oku bakalım sülalenin hakkında bu kadar şey yazıyormu internette ) 2004-2006 yılları arasında AMD Firmasının Sponsorluğu ile San Fransisco , Güney Kore , Çin ve Fransa Gibi ülkelerde Türkiyemizi temsil etmiş bir takımdır. Oyuncularımızdan 1 Tanesi şu anda Kimlik Mağazaları bölge müdür yardımcısı 2 Tanesi (Kardeşler) Makina ve Endüstri mühendisi olarak Babalarına ait olan fabrikaların başındadır. 1 Tanesi İsveçde Game A.I Bölümünde masterını yapmaktadır. Diğer Arkadaşımızında Kızılay da bir OEM Store u vardır. Yani sen daha portakalda vitaminken ibaresini koyuyorum buraya.

Senin eline yakışacak iş ne biliyomusun ? Kasaplık. Müşterinin kim olduğunu ne iş yaptığını ne halt ettiğini bilmeden ağzına geleni söyleyecek kadar kötü bi sellersan bu senin kişisel problemindir. İşlerin boyutunu bilmeden davranan bu yarım akıllı arkadaşa yürü git diyorum ...