Bu konuda D!Gé arkadaşıma hak veriyorum, çünkü bir hosting firması 1 gün bekler 3 gün bekler 7 gün beklemez. Ödeme yapılmıyorsa yedeklerinin teslimatı firma sahibinin insafiyetine kalır ki çoğu firma da vermez yedeklerini. Sonuçta D!Gé adamın gözünün yaşına baksa, sunucusnu açsa. Verimerkezi D!Gé nin gözünün yaşına bakmaz onane. Olan bütün makinalara olur.
Birde Ek olarak,
" 35 TL için bana yalvarmakdan mı bahsediyorsun. Milli piyango , Devlet tiyatroları , Konsolosluklar , Anayasa mahkemesi , Keçiören belediyesi , Büyükşehir belediyesi ve bunun gibi yüzlerce referansa sahip olduğumuzu söylemem yeterlidir sanırım. Size 35 TL nin gelmesi muhasebeye verilecek bi direktifden geçiyor. Çok ihtiyacınız varsa hemen söyleyeyim parayı size çıksınlar. Son gelen ödemeye tekrar bir göz atarsanız bir şirket hesabından gelmiş olduğunu göreceksiniz.
"
Madem bu kadar önemli müşterileriniz var idi. Türk Telekom verimerkezi ni neden kullanmadınız acaba veyahut daha sağlam bir sunucuya geçiş yapmadınız. Zaten bunlar için vps kullanmanızda ciddi olamazsınız

. Ciddi kurumlar bunlar.
Az para ile çok para alayım mantığıyla devam ederseniz siz daha çok bu şekilde mağdur duruma düşersiniz. İyi para kazanıyorsanız iyi bir para harcamak durumundasınız. Birde ek olarak, o kadar kötü olduğu halde hizmete devam etmeniz de düşünülsel bir konudur.
Hoşturki ; Milli Piyango İdaresi : Turkey Ankara Tr.net Orta Dogu Yazilim Hizmetleri A. S
Keçiören Belediyesi : Meteksan Net Iletisim Hiz. A.S.
Anayasa Mahkemesi : Turkey - Adalet Bakanligi Bilgi Islem Dairesi Baskanligi (
Devlet Kurumu )
Ankara Büyükşehir Belediyesi : Ego Genel Mudurlugu (
Devlet Kurumu )
Nerelerde barındığı çok açık ve nettir. Bu gibi kuruluşların sizi tercih etmesini bile düşünemiyorum. Çıkayım mantığıyla b*k at izi kalsın gibi bir tavır içerisindesiniz. Dahada rezil olmayın. Ödemeniz varsa yapın aktif ettirin sunucularınızı büyük kurumların sitesi için bir dedicated alın. Rahat edin.
Teşekkürler,
Saygılarımla..