dedigim gibi siteye girdigim dahi yok reklamda almıyordum siteme bir gün sıkışırım 10 20 ytl lazım olur dedim gün geldi kredi kartımın limiti yoktu domain alacaktım orayı hatırladım onun icin ödeme istedim düşünün siteye girmiyordum benim bildigim kendi reklamına tıklamak hile olur ben uye olma başına para kazanıyordum tıklamıyordum dahi siteye baktıgım yoktu..

bunuda bırakın diyelim hile yapmış olsam dahi o para 100 200 ytl lere ulaşsa ödeme istedigim andamı ban yemek zorundaydım. insan bir haber verir. mail yollar giriyorum girş yok. sonucta 100 200 ytl olsa insan belli bir umut baglar :S

ben yaptıklarımı harfiyen yazdım başıma bu olay geldi 10 20 ytl derdinde degilim şu an ben kullandım başıma bu geldi. umarım kimse bel baglamaz oraya sagı solu belli olmaz. Hem şunuda unutmayın kb dahi 1 veya 2 müşteri şikayetiyle başladı olaya *********** olup cıktı

söylediklerim yanlışsa anlattıklarımda bir yalan seziyorsanız yorumlarınızı beklerim. bende isterim bir yetkili gelip burda acıklasın ben 10 20 ytl için telefon açiyim birde 40 ytl telefon faturası gelsin ohooo