Ben sizden bir beklenti içine girmedim. Ve konuştuğunuz kişi zaten kaan değil şu anda

Ben konuyu açma nedenimi belirttim. Ve sizin yazdığınız kısmıda en son ekleme olarak ekledim. Ben şu anda halen sizin yaptığınızı düşünüyor olsam burada hala aynı şeyleri tekrarlamam alakalı yada değil bu adam dolandırıcıdır derim. Ben ne diyorum peki bu isim ve bu mail kullanılmasın gören dikkat etsin 1-2 gün diyorum. Sizi karalama derdim olsa, Umarım kenan bey yapmamıştır. Yapabileceğini düşünmem 200 dolar için diye postta yazmazdım. Konunun sadece işinize gelmeyen kısmını görüyor olmanızda sizin olaya şartlanmış olarak bakmanızdan geliyor bence, siz açıklamanızı yaptıktan sonra sizi tekrar arama gereğide hissetmedim. Çünkü sizi arayıp bu olayı ne yapacağız demek bir nevi kardeşim senin adın kullanıldı sen suçlusun paramı ver demek olur. Bende diyorum ki şifrenizi vermeniz sizi dolaylı yoldan bu işe soktu ve dikkat edilmesi için konuyu buraya koydum. Kenan Korkmaz dolandırıcıdır. Adresi şudur. Telefonu budur. vs vs gibi bir yaklaşımda sergilemedim. Oradaki profil bilgileriniz o lşekilde olduğu için belkide birileri görürde dolandırılmaz dedim eğer yapan siz değilseniz.
neyse olay benim açımdan kapanmış gibidir İsimler anlamında.