Dolaylı yoldan işin içinde oldunuz ve bilinmesi lazım demek apayrı birşey. Emin olun ben konuyu açmasam 2-3 kişi daha dolandırılacaktı. Çünkü genelde önce para sonra paypal verilir. Ve adınıza bu adam bizi dolandırdı diye 10 tane konu olacaktı. Ben olayın hemen ardından sizi aradım ve arattım diyorum ve eminim. Cevap veren olmadı sonrada kapalıydıda diyorum. Ama ben bunu kenan yaptı demedim. Umarım o yapmamıştır dedim durdum. Baskın hırsız ev sahibini haksız çıkartır diye düşünüp siz bana şunu yaptınız bunu yaptınız gibi çocukça davranışlarda sergilemedik.
Konuyu yine açardık ama farklı açardık, insanları uyarırdık o başka bu şekil başka aynı şey mi.
Şimdi baktım MSN dede online durumdasınız ama ordan bile yazmadınız bana. Bari ordan konuşur konuyu bu kadar uzatmazdık. Ben bu olayın stresi ile şimdi merak ettim baktım.
Tekrar ve ısrarla söylüyorum iki hattımda sabah 9 dan beri açık ( Sizde ve who is lerde kayıtlı olan telefonum Turkcell ) Yakın arkadaşlarım da Vadafone hattımda var ama zaten çift simkartlı telefon kullanıyorum biri açık olunca otomatik olarak ikisde açıktır ve açıktı bir sürü görüşme yaptım ben hergün aktif olarak telefon kullanırım bikere.
Dediğiniz gibi uzatmayalım yoktan yere birbirimizi kırmayalım değmez.