gmail83 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben zaten hatasız olduğumu düşünsem bu forumda konu açmazdım Ben ne dedim yeni eklemedi dedim. 2-3 gün önce eklemiştir. Dikkatten kaçmıştır. Ama bugün eklemedi diyecek kadarda emin konuşuyorum.

Eğer 1 ay kapalı kaldı diye problem ediyorsanız ödemeleri 3 veya 4 ayda 1 yaptığınız dönemde de bizden ses çıkmadınığı bilirsiniz. Çünkü o 1 ayda isteyerek olmasada hatalı olduğumuzu bildiğimiz için ödemeniz gecikti lafımız asla olmadı...

Ben senden bu güne kadar ek ücret beklemedim. Doğru yada yanlış hata veya direk suçumuz olan şeyleri inkar etmedim. Gereken müşterime geri ödemesini yaptım. Gerekenden de sornlun dönemi ücretinden düşerek elimden geleni yaptım. Bir sunucuda 2 tane disk arızalandığı zaman eminim ki çoğu insan 3. bir yedekleme diski daha bulundurmuyordur. O yedekleme diskindeki verileri kurtarmak için eminim çoğu firma 1000 dolar ücret ödemez. Bu dönemde doğrudur siteleriniz çalışmadı 20 gün kadar ve yedekleri kurtarabildiğimi kurtardım gerekenede ödemesini geri iade ettim ve özür dileyebildim. Ben dolandırıldım. Ben hatasız değilim demedim. Dolandıran iyi iş yapmış benim size güvenimi kullanmış ve dolandırmış. Nasıki şimdi o gözüme sokmaya çalıştığınız Z harfi varya o harfi benden önce görmesi gereken emin olun o isme asıl sahip olandır.
Arkadaşım ben ödemelerimi zaten 3 er aylık dönemlerde yapıyorum. Baştan böyle anlaşmıştık ve baştan beride böyle bunu bilmeniz gerekirdi.

Ama bu konulara girmek istemiyorum sonuçta siz bir işletmesiniz ben bir şahısım. Maksadım sizi karalamak olsa önceki mesajımda da bahsettiğim gibi bunu çok önce den ve defalarca ve çeşitli platformlarda yapardım ve üstelik cidden haklı dayanaklarım varken yapardım. Demekki amacım bu değil.

Burada anlatmak istediğim 2 yıllık bu tanışmışlığın üzerine nedne bana ulaşmadınız ( Telefonum katiyyen açıktı ve hep yanımdaydı ve bugün biçok kişi ile görüşmeler yaptım )

Neden beni aramadan sormadan konunun aslını öğrenmeden dolandırıcılık ihbarı diye konu açıp adımı yazıyosunuz, ben bu piyasada tanınan, bilinen, itibar edilen kişilerdenim. Ben sizin itibarınız zedelenmesin diye o süre kadar sıkıntıma rağmen konu açmazken.

Bu kadar şeyin üzerine beni aramadınız ki halen aramış değilsiniz ( sen neden aramıyorsun diye düşünen arkadaşlar için söyleyeyim bende kayıtlı Kaan beyin telefonu var aradım ancak kapalı ) ama buradan cevabınız hiç gecikmiyor.

Son olarak olay çözüldü ne olmuş, nasıl olmuş vs.. sadece kim yapmış hangi kansız yapmış o belli değil. Bu halde halen neden üzerime bişiler isnat etmeye çalışıyorsunuz. Ben dedim size "bende de hata var vermemem gerekirdi, dikkatli olmalıydım." Siz de diyorsunuz "bende dikkatli olmalıydım." Nedir başka benden beklentinizi anlayamadım, çözemedim.