Gehinnom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paramı? İşmi?.. Yoksa CANIN mı?..
Filistinde Müslüman kardeşlerimiz, gençlerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız (Müslüman olmasa da sen ben gibi insanlar..) hergün canlarını verirken, senin ülkende herkes işsiz kalmış çokmu ? En azından hala hayattasın, onlar buna da razı. Canlarından olmak yerine..
Sadece canımız korunsuz diyede, çocuklarımızın gelecekleri ile oynayamayız, benim çocuğum ben daha iyi yaşamalı benden daha çok imkanı olmalı benden daha ileri gitmeli. Malesef bunlarda parasız olmuyor.

- iyi bir eğitim = para
- iyi bir sosyal yaşam = para
- iyi bir sağlıklı yaşam = para
- iyi bir kariyer = para

Ben para bağımlısı biri değilim yakın dostlarım bilir, para benim için 2. sırada gelir ama şartlar bunu gerektiriyor.

Ayrıca yanlış anlamışın benim vurgulamak istediğim nokta, neden sadece Türkiyeden bişeyler bekleniyor, hamas = İran neden ağabeyi yardım etmiyor, neden dibindeki Mısır kapılarını açmıyor, neden okadar petrol zengini Araplar protesto etmiyor ve yardım etmiyor?

Ben de en az sizin kadar orada ki halka üzülüyorum fakat gelecekti Türkiyenin geleceğini oluşturacak gençlerin ekmeği ile oynamam. Türkiyenin bugün yiyebileceği bir ambargo bizi abartmıyorum 50 yıl geriye götürür. Şuan neredeyse tüm finans temellerimiz ve kaynaklarımız yabancı endeksli...