Ya arkadaşlar şimdi Hakan beni aradı olayı haberdar etti. Hiç bişeyden haberim yok, işteyim. Kaan beni bi arada durumu anlat ne oldu ne bitti.

Ya ama sende hayret bişeysin kardeşim telefon numaram var sende daha önce defalarca görüştük. Bi telefon açsana buraya konu açacağına. Benden de *********** olursa artık yuh yani.

Şimdi MSN de böyle bir konuşmam olmadı. Kimseden paypal almadım bu şekilde. Eğer paypalı korkmazkenan@hotmail.com a yollamışsan o hesap benim hemen iade işlemi yapayım.

Ama nasıl benim MSN den bir başkasıyla konuştum onu anlamış değilim bildiğim kadarıyla MSN şifrelerim çalınmadı bişi olmadı.

Sadece bikaç gün evvel adalet@bakani.net ( *********** ) MSN kullanan r10 üyesi ki daha öncede alışverişimiz olmasada MSN den bikaç kez konuşmuştuk bana evleneceğini mutlu olduğunu 1 aylık gold üyelik hediye etmek istediğini söyledi kısa bir süreliğine r10 şifremi verdim. ( r10 ve MSN şifrelerim çok farklı ) Sabah farkettimki benim adıma konu açılmış paypal satıyorum diye ( https://www.r10.net/e-gold-paypal-2co...l-satilik.html ) hemen editledim, uyarı koydum. Bunla bi alakası varmı bilmiyorum ama.

Netice olarak gelişmelerden bi haberim. Kaan beni arayıp olayı bi anlatırsa çözüleceğini sanıyorum. Ben de bu arada hesaplarımı şifrelerimi falan bi gözden geçireyim.