snackers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişi kişinin aynasıdır, bana lagaluga ile gelirsen bende senin sinir katsayını istemediğin kadar yükseltirim. Seninle sidik yarışına girmem girmek istemem buna vakit harcamam.

Sistemnette iken ne sizi gördüm, ne tanıyorum ne biliyorum, adınızı dahi bilmiyorum. Tanıyorsam eğer hatırlat lütfen. Sistemnet zamanında ne olduğumuzu biliyorsan susacaksın o zaman oranın en büyük hat ve makinalarına sahip müşterisi bizdik.

Olayın başında ben düşüncemi açıkladım fakat sen saygı göstermedin ve sataştın, bunu yapmamalıydın, sende kendi görüşlerini bana laf çarptırmadan söylesen bu durumlar olmazdı bundan sonra lütfen sadece kendi görüşlerini yaz ve bana laf çarptırma yoksa her seferinde bu kadar milletin önünde çarpışmak durumunda kalacağız bu bana ve sana yakışmaz, yakışmıyorda.
Bak şimdi döndük dolaştık yine aynı noktaya geldik
Dün geceden ihtibaren anlayamadığınız "görüş" kelimesi....
Ben, siz ve diğerleri; herkes görüşlerini söyledi. Fakat hâlen inatla "bana saygı göstermedin" diyorsun. Bu benim görüşüm. Saygı göstermek zorunda da değilim? Varmı öyle bir zorunluluk? Yok.

Konuyu daha fazla uzatmayalım. Eğer konuşmak isterseniz p.m. ile yazarsınız. Tartışmamızı, konuşmamızı oradan devam ederiz.

Kolay gelsin herkese.