Arkadaşlar,
Yaptığım dil yanlışlıkları için özür dilerim, sanırım tüm günü bilgisayar başında site ile alakalı çalışırken geçrimekten, cümle kurmakla ilgili bir iki sıkıntı yaşamışım. Filhakika, yine de yorumlar biraz acımasız geldi.
Bugün tüm gün boyunca database problemleri yaşadığım için o yüzden siteye girişte problemler oluşmuştu ancak şuan problemler giderildiği için rahatlıkla siteyi gezebilirsiniz.
Dünyanın en iyi reklamclılık sistemini kurdum diye bir iddiam yok ama zeki bir insan bu sistemi kullanarak para kazanabilir. Sonuç olarak bu sistemin yaptığı şey size ziyaretçi sağlamak, sistem şuan kuruluşunun yaklaşık 20. gününde, bugün itibarile toplam gösterilen reklam adedi 452.164 adet. Bu gösterimlerin ortalama tıklanması %1-%2 arasında.
Bana göre oranlar ve gelişmesi iyi bir sistem. Reklam hizmetinin yanında ortaklık programı dün itibarile yayına geçti. Daha önceden saış yaptığım 2 kullanıcı vardı. Bu insanlardan biri 10 YTL ye aldıkları 10.000 Reklam gösterimi ile sitesine 24 kullanıcı(ziyaretçi değil aktif kullanıcı) kazandı. (Referans verebilirim)
Neyse sonuç olarak, umarım denersiniz arkadaşlar. Denerseniz memnun kalacağınıza eminim. Özellikle sitenizde reklam yayınlamaya başladığınızda,
www.benimreklam.com/reklamanaliz
kısmından gerçekten etkileneceğinize eminim.
Üşenmeyip eli klavyeye gidip yorum yazan herkese teşekkürler.
Az önce 487. üye onaylanarak sisteme dahil oldu. 20 günde gelinen bu noktada lütfen sizde deneyin ve yorumlarınızı yazın. Özellikle bu forumdaki kişilerden gelecek yorumlara çok değer veriyorum.
Saygılarımla;
BenimReklam.com Site Yöneticisi