sonyabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu mantıkla gidersek o zaman en güzeli eroinde serbes olsun. bu sektörde çalışıp ekmek yicek çok aile var.
Senin mantığınla gidersek nereye gidicez? Herşeyi çok kolay sanıyor bir çok kişi. Bazı ülkeler protesto edebilir ama bizim gibi stratejik öneme sahip, gelir kaynakları yurt dışı endeksli ülkeler yapamaz. Yapanların hali ortada, 5-6 yıl ambargo yesin bu millet Arjantinden farkımız kalmaz, 2-3 porsiyon götürdüğünüz burger menülerinde ki 1 dilim patetes için millet bir birini vurur.

Sanırım bir çok kişi Türkiyede ki Filistine Özgürlük mücadesinin tarihini bilmiyor bende çok iyi bilmiyordum ama son zamanlarda okudum araştırdım. 50 yılı aşkın bir zamanı var bu mücadelenin. Peki şunu sormak istiyorum bu kadar yıl mücadele İran Molalarının uzantısı olan Hamas başa gelsin diyemi oldu? Bence 50 yıla yazık oldu, okadar can boşuna verildi. Benim tek üzüldüğüm oradaki silah zoruyla secime götürülmüş halk, bunları hak etmiyorlar. Ha Hamas ha İran farkı yok, peki İrandan neden yardım istenmiyorda Türkiyeden isteniyor?

Cevap basit bizide çekmeye çalışıyorlar, bizide Araplaştırmak istiyorlar. Kusura bakmayın Türkün Türkten başka dostu yoktur bugüne kadar bizi hep ilk satanlar Arap ülkeleri olmuştur. Kimse yalnış anlamasın İsraile en gıçık olanların başında gelirim ama bir Türk ve Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak önce kendi halkımı düşünürüm...