Sitenize yazıları koyan benim. Benim orjinal yazılarım ve resimlerim. Sitenizdeki bana ait olan yazı ve resimlerimi tamamen kaldırmanızı ve üyeliğimi iptal etmenizi istiyorum. Sitenize koyduğum resimleri google da görseller kısmında görüyorum . Tıkladığınızda sizin sitenize link veriyor.Yani bana faydası ne resimler size mi ait yoksa bana mı ait? Sitenizde onca yazım ve resmim var benim siteme link bile vermemişsiniz, size orjinal yazı göndermemim anlamı ne? Sitenizdeki kendi yazdığım yazıları bile değiştirecek butonunuz yok. Bu bir adaletsizlik. Kopyala yapıştır yapan, başka yerlerden alıntı yazıları kendi yazı gibi yazan insanlar size yazı yazabilir. ancak sitenize koyduğum yazılar www.ahmetnuray.com sitesinin yazısıdır. Link paylaşımı yapmadığım sitelerden ve forumlardan yazılarımı silmek ve üyeliğimi iptal etmek istiyorum. Saygılarımı sunarım gereğinin yapılmasını istiyorum. Bir devlet sanatçısı olarak, sanat eserlerimin bana faydası olması lazım , ancak benim sitemin orjinal yazı ve sanat eserleri görsellerde sizin siteninmiş gibi eklediğinizi biliyorsunuzdur herhalde . Tekrar ediyorum bütün yazı ve resimlerimin sitenizden silinmesini istiyorum, ve üyeliğimi iptal etmenizi istiyorum. Saygılar Ahmet Nuray

adam bana yukarıdaki gibi mail atmıs forumuma yazıları kendisi ekledi.. ve tüm makalerinin altında www.ahmetnuray.com sitesinden alıntıdır.. yazmış zaten.. resimlerin altınada yazmış ustelik yazıların sahibide kendisi.. google resim aramada ve google aramada benim sitem çıkıor die bana kızıor..
ne yapmalıyım.. google aman benim siteme girdiğinde ahmetnurayın konularını taramamı dicem o kişi zaten bu yazıları koyarken google ın tarayacağını bilmiyormu yorunlarınız...