Arkadaşlar çoğunuza garip gelecektir forum için olurmu diye atkı ama,neden olmasınBiz mağlum tribüncü olduğumuz için anlıyoruz bu işlerden az çok.

R10.net içinde atkı tasarımı yaptıralım diyorum.Eğer istek olursa katılım olursa ben bastıracağım arkadaşlar atkı.

Henüz bir şablon, atkı üzerinde bir slogan yok.Sizin önerilerinize göre böyle bir işe girişmeyi düşünüyorum.

Şablon eates tarafından hazırlanmıştır.

Edit:

Gidip görüşme yapıldı ve fiyat alındı.Yoğunlukları sebebiyle bizim işe 1 hafta sonra başlayabileceklerini söyledi.Adet az olduğu için 1-2 gün içerisin de teslim ediyorlar ürünleri.Bu ayın sonun'da atkı elinizde olmuş olacak.
Atkı örme olucak ve çift taraflı olacak mavi şablonda'ki gibi!

7.00 lira atkının fiyatı olacak.Git gel uzak olduğu için yol yemek su masraflarım fiyata dahil edilmiştir Renklerin fazlalığına veya azlığına göre fiyat belirleniyormuş.Örneklere baktım benim'de hoşuma gitti.İçime sindi diyebilirim.Atkılar basılmadan önce bana basılmadan önceki şeklini gönderecekler bende konu altından atacağım.Eğer beğenilmezse arkadaşlar başka yerle görüieceğim.

Arkadaşlar biliyorsunuz dijital diyordum fakat anlaşamadık malesef.Adam 100 adet'ten aşağıya inmiyor.100 adet dijital tanesi 9 liraya denk geliyordu.Desen ücreti hariç.12 lira teklif ettim tek taraflı inmiyorlarmış altına kabul etmediler.

Basım Öncesi Görüntü:
Örme olmasına rağmen şekiller,desenler problemsiz olcak arkadaşlar arkaplan tek renk.Pişman olmayacağınıza eminim.
Resimde ön ve arka yüz birleşik olarak verilmiştir bilginize.

Son liste:

Omer
JivaL
hrngndz
CulsuZ
mehmetali
bilgiliweb
LaKerDa
memo66000
RuLLeTs
schreck
sogukkanli56
WebEngineer
KopRuLu
yusufffff
RebeLMasteR
Mrt.Jr
DomainSiz (2 Adet)
iLLeqaL
BilgiliHost
JelixViewer
MultiMedia
TFaresi
HaytaWeb
YuqselX
TeXaS (2 Adet)
MeyT
GelecekZaman
MuratCem
ecndn
loperselim
Cem
Spok3
Turkchat
Seza
DohPitch
hackworm
Ekonomici
AtomaniA
sc0rpi10
GALATASARAY
Kappa
felek28 (2 Adet)
Baltic
death_angel35
HazarHizmet
Atalay (2 Adet)
CoNDiTioNaL

Listeye daha kayıt yapılmacaktır.Listedekiler'den almayan olursa liste dışındakilere ulaşılacaktır.