Alıntı
Resmi Kanıtınız Yok Sallayın Gitsin Millette Kek İnanir Ne De Olsa Kısacasi 'Yedek Almıyorum Kapasitem Yok'' Diyebilirsiniz ..
ingilizceniz varsa veya teknik bilginiz kanıt ın ne oldugunu anlarsınız..

Alıntı
Diğer Msnenizden Engelledediniz Bende Bunu Ekledim ..Destek Bekliyordum Yedek İstedim Malesef Desteğiniz ''0'' Yedek Bile Alamiyorsunuz
iletişim kurma şekliniz msn den ibaret ise size yapacak birşeyim yok malesef.

Alıntı
Birde 14 -15 Yaşindaki Çocuklar Gibi ''Müşterilerimiz bizi çok iyi biliyor günlük 18 saat msn destek veriyoruz '' Diyorsun Maşallah Sana Ve Seni Bugünlere Getirenlere Resimden Anlaşildi Nasıl Destek Olduğun Aferim Sana Alnın Teriyle Kazaniyorsun Parani..
tekrar yazıyorum anlamakta zorluk çekiyorsunuz diye, o benim kişisel msn adresim...

Alıntı
İnsan Olsaydın Yedegi Gönderip Çeneni Kapardin Çok Fazla Uzatma Artik Yilbaşindan Önce Ne Zaman Yedek Aldıysan Onu Gönderirsin ..Gönderdigin Zaman Resmi Çekte Yayınla Destek Verdiğin Ortaya Çiksin Köstekliğin Çikmasin Ortaya..
Tamda bende bundan bahsediyordum beyfendi, sizin seviyenize inemicem konumum itibariyle, msn den neden engellendiginiz bu cümlelerinizden belli olmuştur umarım.

Müşterilerimize yedek vaadetmiyoruz ama istedikleri zamanda veriyoruz, resimde görünen yedekler süs olsun diye alınmıyor nede olsa. Konuşma tarzınıza ragmen msn den engellenirken size ticket açmanız söylenmişti onun yerine bu tarz yollara başvurdunuz, kendiniz kaybettiniz tüm iddaalarınıza mantıklı ve dedilli cevaplar verdim.

Varsayımlar üzerine konuşacaksanız daha fazla konuşmayın bence gerçekler ve deliller üzerine konuşun lütfen..