r10 Yönetimini arkama almış olsaydım veya arkamda olmuş olsalardı mu mesajlar burada 2 dk bile durmazdı neden bahsediyorsunuz, biraz mantıklı olun.
kanıt dediginiz şey benim kişisel msn adresim, bu ve bu tarz platformlar, firma msn adresi, firma telefonu, firma maili vs vs gibi alanlar haricinde müşterim değilsinizdir. Orası benim kişisel msn adresim nasıl temin ettiginiz beni ilgilendirmez istedigim zaman engellerim istedigim zaman silerim kısacası istedigimi yaparım kişisel hayatım neticede firmayla uzaktan yakından alakası yok.
Engelleme konusunda neden engellendiginizi biliyorsunuz onuda yazsaydınız keşke, medeni bir insanın sergilemeyecegi tavırlar ve cümleler sergilediginiz için engellendiniz ve ticket açmanız söylendi size.
Ticket konusu, bir diger mesajınızda defalarca ticket gönderdim bakmadılar demişsiniz : yalan a agzınızı bukadar alıştırmayın bir önceki mesajımda bunun kanıtını sundum.
Yedekler konusu : bütün bunlara ragmen bile ben sizin hesabınızı dahi kapatmamışım panelinizden yedeginizi girer alırsınız.
Alıntı
O Yedekleri Mutlaka Göndermessen Gerisi Gelecektir Emin Ol ..
Bizi utandıracak şeyler yapmadıgımız için kimseden çekindigimiz yok bu lafınızın arkasında durmayı unutmayın.