Program takır takır çalışıyordu. 100 tane program ekledim. Sonra form sayfasından isim yazarak indirmeye devam ediyordum. Şu anda sorun veriyor bot ve indirmiyor.
Winamp yazdım. Listeye aldı hepsini bir güzel. Sonra yönlenmeye başladı. İndirmesi gerekirken,

Program Botu v0.4 Program Ekleme

Programın yeni versiyonları için indir

yazısı çıktı ve kaldı. Programları çekmiyor. Phpmyadmin'den baktım orada ekli 0 gösteriyor. Eklememiş yani. Tekrar geri dönüp form kısmına winamp yazıyorum. Bu sefer de zaten ekli diye gösteriyor. Ancak siteye baktığımda program yok. Database'in için de de göstermiyor. Sadece botun sql dosyasında ekli 0 olarak gözüküyor.

Edit : Db'yi sıfırladıktan sonra aranacak kelimeye oyun yazdım. İçinde oyun geçen tam 1710 tane program buldu. Hepsini bir güzel listeye aldı. Sonra başladı eklemeye. 16 tane ekledi ve durdu. Sayfayı yenilemedi. 2 3 dakika bekledim ama aynı kaldı sayfa. Sonra kendim refresh ettim. Bu sefer yeni 16 program daha ekledi. Yani kendisi otomatik eklemiyor. O yüzden cron ayarını saat başı yapmak yerine 2 dk da bir yapmakta fayda var yoksa her saat 16 program ekler durur.
Ancak toplam 8 refresh'ten sonra bot durdu. 8 refresh'te 16 şar'dan toplam 128 program ekledi. Şu anda refresh yapsam da veya yeni kelime yazsam da sadece listeye alıyor ve db'de ekli 0 olarak gösteriyor. Kısacası yeni yazdığım kelimeleri sadece bot hafızasına atıyor ama sql'e eklemiyor. Sorunun çözümünü bilen varsa yazsın lütfen.