Öncelikle Büyük uğraşlar vererek kurduğumuz siteyi. Eğitim İçin Amerika'ya Yeleşmiş olmam Saat farkının çok olması (7 saat) ayıracak zamanımın kısıtlı olması dolaysı ile Satmayı düşündüğüm. ama Satın alacak kimsenin çıkmaması üzere... Bir ekip kurup. Siteyi Yapılandırma kararı aldım...
Haber Sitesi Başlığı altında olacak web sitemiz bir çok özelliğe sağipdir.
1 - Bölgesel Haber
2 - Moda
3 - Spor
4 - Magazin
5 - Ekonomi
6 - Turizm
7 - Kadınca
8 - Yeme Içme
9 - Yerel Haber
10 - Emlak
11 - otomobil
12- Alış Veriş
13 - Kariyer
14 - Canlı Tv
15 - Medya linkleri
16 - Sinema
17 - ilan
18- Firma Rehberi
19 - Video
20 - Galeri
21 - Oyun
22 - Forum
ve Bir Çok Eklenti
Gördüğünüz Üzere Çok Gelişmiş Bir Site Olacağı İçeriktende Bellidir..
ÖDEME VE ÇALIŞMA KOŞULLARI
Gördüğünüz Üzere bir çok alanda kaagoriler vardır.. İlk etapda Sitenin kendini götürüp götürmediğini anlamak için. 6 aylık bir süre talep ediyorum..
Bu 6 aylık süre içersinde her editor editor olduğu bölüm içersinde
Örnek: Kadınca Bölümünün Editoru Kadınca Sitesinde Sınırsız
Google-Reklamstore-Adetech- vs Gibi Para Kazandıran Reklam Sitelerinin Reklamlarını kendi adı ve kendi paralosı ıle yayınlayabılır
Kısaca
herkes Edıtoru Olduğu Bölüme Sınırsız Reklam Ekleyebilir (Yetişkin ***** reklamlar Popup reklamlar dışında)
Ilk Etapda 25 Edıtor Alınacakdır...6 aylık sürenin sonunda 15 kişi ile yollar ayrılacak 10 kişi ile yola devam edılecektır...
25 kişi aynı zamanda Haber7 Moralhaber haberaktuel habermerkezi internethaber gibi büyük firmalarla görev yapmış editor tarafından eğitilecektir..
6 aylık sürenin sonunda Bu işi yapabileceğine uygun gördüğümüz 10 kişi ye
İster Yine reklamlarını yayınlama karşılığı ister başlangıc fiyatı aylık 200 ytl olarak yola devam edilecektir.
200 ytl lik bu dönem 6 ay kadar devam edilecektir. 6 ayın sonunda yani toplam 1 senenin sonunda...
Anlaşılması durumunda Sözleşme imzalanacaktır....
Günlük çalışma saatleri 8 saattir.
Şu an site eksikleri giderilme aşamasındadır...
Demo isteyin...Pm ile teşekkürler
Editor olmak ısteyenler yazının tmamını okudukTAN SONRA eklesınler
msn : ahmet (at) fatsahaber. org