Hocam öncelikle şunu söyleyeyim kesinlikle bu firmayı önermem!
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum defalarca sitelerime giriş problemi yaşadım. Hostbul firmasında artık yorumlarınının yayınlanmasını istemiyorlar o kadar cok olumsuz yorum varki.
Fiyatına aldanıp aldım bende verdigim para boşa gitti yeni hosting arıyorum. Almadan önce bir telefon aç smyhosting e telefona cevap veren olacakmı bir bak derim ben ulaşamıyorum firmaya.
euraka arkadasıma son derece katılıyorum. Hiç bir zaman kurumsal kimliğe aldanmayın. Bir reseller paketi aldım ve 1 ay kullanabildim su an sitelerimi başka bir firmaya taşıyorum bazı sorunları dile getirmem gerekirse sitelere giriş problemi yasayabilirsiniz, son zamanlarda html ile yazılmış olan sitelerimde bile 500 iç sunucu hatası almaya başladım bunu teknik ekiplerine sölediğimde sorun senden kaynaklanıyor dediler sizce böyle bir saçmalık olabilirmi hadi php asp portallarında olsa sorunu database de arayacağım, almadan önce bir ip adreslerini whois edin benim bulunduğum serverin ipsinde 600 e yakın site mevcuttu, ee bir makinaya 600 civarı site konumlandırırsan böyle sorunlarda kaçınılmaz olur (makinan kaliteli olursa 1000 tane bile barındırırsın ona lafım yok) dediğim gibi siteler bir döngü içerisinde iç sunucu hatasına düşüyordu ve bunun sorumlusu olarak kendilerini değil beni gösterdiler. Tafsiye Etmiyorum.