Mercedes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5-10 lira da olsa konuyu açardım. Demek istediğim fiyat meselesi değil ücretsiz bir platform olan DMOZ'un bazı dış etkenler yüzünden karalandığını zannetmemden kaynaklanmaktadır.
Hocam allah aşkına bu sözleri söylüyorsunuz bide başlıgınıza bakın. Yani giripde okuyunca inanın şaşırdım. Baya spam yoluyla gelen bir e-posta işte, yani bunu buraya iyi niyetinizle eklediğizi düşünüyorum ama daha güzel bir başlık ve açıklama yazsaydınız daha iyi olurdu. Bu kişi *********** dicem ama oda degil adam başvuru sürecinde danışmanlık yapacağı için para istemiş. Haaa yalancı sahtekar oldugu kısım yok editörle iletişime geçecekmiş.

Çalıştıgım firma için başvuruda bulundum ilgili kategoriye ama 3 ay eklenmedi. Sonra bir tane web tasarım firmasının yetkilisi geldi size 500 TL civarında bir ücretle dmoza kaydettirim yüzde yüz garanti dedi. Ayrıca aylık 500 TL verirsenizde 100 tane siteme linkinizi eklerim dedi. Patronum tamam dedi ama ben adamı çıkarttırdım.

Sonuç nemi oldu onun bir *********** oldugu çok çabuk ortaya çıktı. Dmoza başvurudan 5 ay sonra girdik hemde hiçbir torpil editör görüşmesinde bulunmadan.

Yaptığımız sadece şuydu ; internette başvurunun nasıl olacağına dair küçük bir araştırma yaptım ve ardından kategoride yayınlanan diğer firma açıklamalarını okudum ve parelel bir başvuru hazırladım ve küçük düzeltmelerle kabul oldu.

Yaptıgım hata ise basitti ilk başvurumda saçma sapan şeyler yazmıştım reklam dolu bol bol ürün yazılı bir açıklama..