ilyasbat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O bir hataydı. Zaten video da yok. Siteyi gezerseniz ondan başka bulamazsınız. Kategori web günlüklerinde bir kategoriydi ama tam olarak hatırlayamıyorum. Başvuralı çok oldu da. Başlığa YazıKolik yazmıştım. Açıklamaya ise Hayatın İçinden, Hayata Dair yazmıştım... Bir içerikle eklenmemesi sizce saçma değil mi? Ki blogum ödül falan da aldı...
Açıklama " Hayatın İçinden, Hayata Dair" şeklinde çok yetersiz. "Hayata dair güncel olaylarla ilgili yazıların bulunduğu bir web günlüğü." gibi bir açıklama yapmanız gerekiyor. Ayrıca tam buraya yazdığınız gibiyle küçük büyük harf, ve noktalama işaretleri de önemli.
heLLWeapOn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece o videodan girmediğini sanmıyorum Dmoz dizinlerini kontrol edin cümle hatalarıyla dolu bir sürü dmoz'da ekli site var, ister istemez insanın aklına soru işaretleri geliyor.
Dmoz'a site eklerken enpati kurun ve kendinizi kötü niyetli bir editör gibi düşünün. Amacınızın siteyi bir an önce nasıl silerim olduğunu düşünün. ve editörün ilk bakışta hoşlanmıyacağı şeyleri yok etmeye çalışın. Editör eski siteleri kontrol etmiyor olabilir ama yeni siteyi silmek için büyük ihtimalle kontrol ediyordur... Siteniz de ilk bakışta çok belirgin hatalar yoksa editör en kötü ihtimalle o siteyi sonradan incelemek üzere inceleme listesinde bırakır.