Komik

Telefonda yalvaran ödeme geçicek diyen siz değilmiydiniz?
1. Böyle bir sorun olsa diğer müşterilerimiz gelirdi ve buraya yazardı.
2. 3 kez değil, 2 kez DC değiştirdik. Teklandan, RH'ye ve en son şuanda çalıştığımız Netfactor Telekom ile çalışıyoruz.
3. VPS'e format atılmasının sebebi, ana makinede çıkan donanımsal sorundan kaynaklanmaktadır. Sorarım size diğer meslektaşlarım; hiç biriniz böyle bir sorun ile karşılaşmadınız mı? Ayrıca bu sorundan sonra, format atılacağı 3 gün önceden bütün müşterilere bildirilmiş ve yedekleri alınmıştır.
4. mySQL yedekleri alınmıştır ve hala söz konusu vatandaşın sunucusunda bulunmaktadır. (Kanıt isteyene resim ile gösterilebilir)
5. Ödeme yapmadığınız için herhangi bir işlem yapılmamaktadır.
6. Ödeme yapmadığınız için makineniz kapatılmıştır. (Söz konusu vatandaşın ödemesi, her ayın 31'idir. 31 Aralıkta tarafımıza hiçbir ödeme yapılmamış ve makinesi kapatılmıştır.
Telefonu yüzünüze kapamadım. Eğer gündüz arayan ve 1 kere arayan sizseniz uygun değildim tekrar arayabilirdiniz. Tabirlerinize dikkat edeceksiniz VOLKAN denen adam! Ayrıca MSN'den engellesem şuanda
Meşgul pozisyonunda sizi görüyor olmam değil mi

Yalan yakışmıyor insanlara
Kim yasaklanmış r10.net'ten onu anlamadım? Gerekli açıklamalar yapılmıştır ve daha fazla konuşmak gereksizdir.
Ödemesi gelmeyen hesap kapatılır ! Var mı burda aksini yapan firma?
@FLooD
Bu cevapları okuduktan sonrada acaba düşünceniz aynı mı olacak, merak ettim doğrusu..
Saygılarımla,