Site adresi : W_arez içerik Olduğundan PM
Site için istenen fiyat:250 YTL
Sitenin aylık getirisi:40 YTL - 60 YTL - Adtech
Sitenin açılış tarihi: 8 Haziran 2008
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel İçerikli Forum (W_arez Dahil)
Günlük hit sayısı, kaynak link: 2k ile 2.5k Arası (GAnalytics)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Pr 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Tüm içerik satılık
Hosting dahil midir:Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:Hayır (W_arez içerik Olduğundan Adsense Koymadım bu yüzden Adsense Banlı Değildir.Siz Satın Aldığınızda Warezi Kaldırırsanız Kullanabilirsiniz.)
Banlı olduğu arama motoru var mı:Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:Evet vBulletin Leased Lisans (Haziran 2009 da Süresi Bitiyor.)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Haziran 2009
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Yok
İstatistikler:Konular: 18.873, Mesajlar: 27.993, Üyeler: 20.899
Yeni Üye:Günlük Ortalama 130 Yeni Üye Ekleniyor.Googlede 100k İndexi Var

Arkadaşlar 7 adet Sitem Bulunduğundan Dolayı Bu forumuma pek İlgi gösteremedim.Günlük 2k Hiti var.İlk Başlarda W-Arez içerik yoktu.O zamanlar Adsense ile 1k hitle aylık 40$ felan Kazanıyordum.Daha Sonra W_arez içerik Açıldı.Şuan için Aylık Kazancı İlgisizlikten Dolayı Az.İyi bir Yerleşim ve biraz daha hit alırsanız Eminimki iyi Kazançlar sağlayabilirsiniz.Forumda Zoint Seo kuruludur.İsterseniz Link Satışı Yaparakta Aylık Gelir Sağlayabilirsiniz.Alexa Değeri İyi Yerlerdedir.(111k) Aylık 10ytl den 5 link satarsanız 50 ytl yapar.50 ytl de Adtechten Kazansanız 100ytl Aylık kazanç eder.Fiyatta Pazarlık Payı Vardır..Lisans Bilgileri Tamdır.Ve E-Mail Adresi Şifresi dışında Tüm Gizli Soru vs. Verilecektir.

Gelelim 2. Sitemize (SUBDOMAİN);
Site adresi Kraltv,Şarkı Dinle,Klip İzle,Şarkı Sözleri,Kraltv Klipleri
Site için istenen fiyat:250 YTL
Sitenin aylık getirisi:20$ Adsense,20 ytl Adtech
Sitenin açılış tarihi:Temmuz 2008
Kategori, sitenin içeriği nedir:Klip,Müzik
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1.7k Hiti Vardır.(GAnalytics)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:Pr 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Tüm İçerik Dahil
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wp Dahil.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok
Arkadaşlar Bu Sitemde İlgisizlikten Dolayı hitleri düşmüştür.Önceden 7k hiti felan görmüştüm.kraltv kelimesinde 4. sıraya yerleşmiştim.Hatta Host Dayanamadı Resellere Geçmeme Sebep Oldu Şuan İlgilenemiyorum Günlük İçerik Ekleyemediğimden Dolayı Hitleri ve Kazançları Düştü.Siz biraz uğraşarak iyi Yerlere Getirebilirsiniz.Pr2 dir.Bazı Alt Sayfaları Pr Almıştır.Pazarlık Payı Düşünmüyorum.Ama Gerçekten Alıcı iseniz Olabilir.Haftasonları Hitleri 2k ya Çıkmaktadır.Çabuk İndexlenmeside ayrı bi özelliği diyebilirim.Yazdığım yazılar 10dk içinde indexleniyor. Yine Bu sitedende Link Satışı Yaparak Para Kazanabilirsiniz
Arkadaşlar 2. Site Subdomain Olduğundan Dolayı Farklı Olarak Satabiliyormuyuz Bilmiyorum.(Eğer bu konuda Bilgisi olan Varsa Pm Atarsa Svinirim)

Ödeme Konusuna Gelince
Paypalım Yok.İşbankası Havale
EFT de Olabilir Ancak Para Hesabıma Geçtikten Sonra Site Bilgileri ve Taşıma işlemleri vs. Gerçekleştirilir.
İtraderi Yüksek Olanlara Paranın Yarısı önce , Site bilgilerini verincede Devamını ödeme şartıyla alışveriş gerçekleştirilebilir.
vBulletin Lisans Caps Görmek isteyenler Pm Atsınlar.
Arkadaşlar Site Acilen Satılıktır.Eğer Alıcıysanız Fiyatlarda İndirim Yaparım.