Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;
Şuan sadece 1TB seviyesinde trafik limiti sunuyoruz daha ötesinde bir hizmeti 10mbit port üzerinde sunmanın hiçbir avantajı olmaz. 100mbit port üzerinden verilecek hizmet için bu şekilde 3-5 TB trafik limitli sunucu barındırma hizmeti alabilirsiniz. Ancak şuan için gerekli alt yapı çalışmaları sürdüğünden bu hizmeti vermiyoruz hala. Bunun için biraz daha beklemeniz gerekiyor.
Ayrı zamanda Managed hizmet vermiyoruz.. Teknik destek veriyoruz ki Managed bir sunucunun servis sağlayıcı firma tarafından 7X24 izlenmesi gibi geniş bir destek sistemidir. Bu konuda düşünceniz teknik destek alabilmek ise emin olup alanımızda Managed hizmeti veren bir çok yerden daha üstün bir destek sistemimiz mevcuttur. Yine Managed konusunda 7X24 izleme sistemi de mevcut ve ücreti karşılığında bu hizmette verilmektedir.
Öncelikle teşekkür ederim;
Müşteri portföyünden ziyade mevcut müşterilerimiz içinde bir avantaj bu sistem.. Şuan 15 kadar mevcut 2 Mbit ve 4 Mbit dedike edilmiş hat kullanan müşterilerimiz bu sisteme geçtiler bile.
2 hafta önce bundan bahsetseydin beni getir götür yapmaktan kurtarmış olurdun.Neyse her işte bir hayır vardır makineyi upgrade etmiş olduk

Son 6 ay'da Netinternet oldukça büyüdü.Ve olması gereken konuma geldi, umarım bundan sonrada bu şekilde devam eder.