hamas dediğin filistin'in silah gücü. bizdeki mehmetçik senin anlayacağın. adamlar ülkesini savunuyor. ayrıca yahudi katlimı ile ilgili hitlerin şu sözünü sana hatırlatırım ve unutmaki hitlerde yahudi idi.
"gün gelecek öldürmediğim her yahudi için bana lanet okuyacaksınız"
adolf hitler
sesimizi çıkarmasak israili haklı çıkaracaksınız.
Türkiyeyi karıştırmışsın işin içine. biz kuzey ırak'a girdiğimizde tankları mı dizdik sınıra? sivilleri çocukları mı öldürdük? şuanda abdullah öcalanı savunduğunun farkında mısın? adamlar katliam yapıyor.
evet senin için bir 3. pencere açıyorum
İşte sansürsüz İsrail vahşeti! haberi - 04 Ocak 2009 Pazar 14:17
israilin teknolojisinden bahsediliyor. bizim teknolojimi pkk kamplarını tespit edebiliyor da onların teknolojisi mi yetersiz haması bulmaya? yalan bunlar. adamlar toprak için giriyor açıkca belli.
yanlış anlaşılmasın ben israilin yaptığı katliyamı savunmuyoru ki burda savunan çıkmaz burda sen Filistindeki katliyama karşı çıkıyorsun fakat hitlerin yaptığını savunuyorsun burda sen din kardeşlerimizi savunuyorsun tarafsız olmayı düşün orda hamas saldırmasa israil saldırmak için sebebi olucakmıydı . toprak için demisin filistin için toprak önemli olsaydı satarlarmıydı topraklarını yinede ben israili kınıyorum