Jenerik(imsi) Domainler o kadar çok türevlendirilebilir ve çoğaltılabilirki her aklınıza geleni almaya kalkarsanız asıl domain ve projenizden uzaklaşabilirsiniz.

Bence (daha önce forumda okuduğumdan bildiğim kadarı ile) elinizdeki mükemmel domaine yoğunlaşın, tek yumruk bir içerik ile zaten hedeflere ulaşırsınız. Çok fazla domainlere yayılmakta fayda görmüyorum.

Listelediğiniz domainler nasıl derseniz, hiçbiri kötü değil. Hepside bence xx USD eder. Benim yukarıdaki görüşlerim domainler için değil, sizin stratejiniz açısından empati kurarak, 'ben olsam nasıl yapardım?'ın cevapları.

Elinizde öyle bir domain var ki, bırakın bunları başkaları alsın, başkaları tatil sektörü için ne kadar çok domain ve site yaparsa, dolaylı yönden sizin jenerik domaininize ve içeriğinize o kadar destek olmuş olacaklar.

Örneğin sizin tatil . net i almış olmanız, dolaylı yoldan tatil . com'un gücüne güç kattı.

Not. Domain değerlendirmelerim kişisel görüşlerim olup, uzman görüşü veya al sat tavsiyesi niteliği taşımamaktadır.