arkadaşlar, yazılan yorumları tek tek okudum. aranızda beni yanlış anladığından haksız bulan da oldu yanımda olanda hepsine selamlarımı yolluyorum.
konu ile ilgili olarak gece 11 de attığım ticcet e karşılık kubilay bey saat 3 de hesabımı tekrar aktif etti. ben kendisine buradan teşekkür etsemde müşteri ile kurmuş olduğum ilişkide müşterinin bana dün akşam "siteyi yarin istiyorum" demesi beni gerçekten çok üzdü. ve biz ilk defa verdiğimiz süre dışında hizmeti teslim edecez. bu benim ticaret polikam daki müşteri memnuniyet prensibine karşı. müşteri gerçekten haklı ama anladığım bazen haklı olmak bir şeyleri değiştiremiyor.
sonuç olarak hesabım şuan açık heralde panelde tanımlayacam o kadar. burada hikmetg ile birlikte çalışmayı düşünüyoruz kurulum işlemi ile ilgili.
sh önerim müşteri ilişkileri konusunda daha çok destek vermeleri. kimse verdiği 30 - 40 milyona bakmaz ama müşteri destekten görmüş olduğu tavır canını sıkabilir, ben kazıklandım yerine adamdan saymıyorla diye düşünüyor insan.
yazan konu ile ilgilenen herkese, selçuk bey, kubilay bey ve siz değerli üyelere saygılar.