serdarcamlica adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar google keyword'ü banlarmı ? yani sitemde bir değişiklik yok, pr'ı aynı, siteye ban falan yok (olmasını gerektirecek bir şey yada bir update'de yok zaten). ama en etkin hit aldığım keyword'üm bir anda google'da çıkmamaya başladı. ismimi yada site ismimi yazdığımda direk birinci olarak çıkıyor. ama şu ana kadar ilk sayfada çıktığım dreamscen (ve ilgili keyword'lerim, dreamscene backgrounds, dreamscene download vb.) keyword'um artık ilk 10 sayfada bile çıkmıyor. tek gecede değişen bir olay. neden olabilir ?
teşekkürler
eksik bilgi olmasın : sitem 7 senedir aktif ve 7 senedir google directory'de kayıtlı. google webmaster tools'da herhangi bir hata yok. sitemap, robot.txt vb. yani sandbox'la (sandbox'tan anladığım kadarıyla, yeni sitelere uygulanan bir şey olduğunu okuduğum için pek fazla bilgim yok.)
selam
Ayni sey benimde basima geldi 30.01.2009 da basladi halen devam ediyor sayfa 7 yillik sayfa... en cok hit aldigim keyword'lerim birinci siradan ikinci sayfaya bazilaride hic ortada görünmuyor... Pr güncellemesinden bir gün önce oldu.. bir haftadir bekliyorum....süphelendim tek sey son zamanlardan konu ile ilgisi olmayan yerlerden link aldim... birde cok link aldim ondan olabilir diye düsunuyorum... umarim bu durum uzun sürmez...