Labina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi Çalışmalar,
Hangi kanunda bu hak verilmiş? Bugüne kadar hizmet satışları için böyle bir hak tanındığına şahit olmadık biz.
İyi Çalışmalar.
Labinaya katılıyorum,

Arkadaşın durumunu tenzih ederek, şunu belirtmek isterimki, bir çok müşteri hosting alıyor, ftp şifresinin nerden değiştireceğini bilmiyor, mysql db yüklemeyi ve oluşturmayı bilmiyor, video destekten tutunda telefonda, online destekte bilgi vermemize karşın 2 gün sonra ben bu hostingi kullanamadım "iptal ve geri ödeme" diyor, iyide bu çocuk oyuncağımı o kadar basitmi, kullanmasını bilmiyorsun sonra geri ödeme istiyorsun, bu sıralar çok popülerleşti bu konuda ben avukatım vasıtasıyla bir yazı hazırlatacağım ve bunu rekabet kurumundan tutunda, iç işleri bakanlığına kadar göndereceğim.

Bugün gidin bir ayakkabı alın, 2 sonra beğenmedim diyin, ne olacak? eğer ayakkabı giyilmemişse başkasıyla değiştir diyecekler, çıkın çarşıya bakın hangi esnaf ücret iadesi yapar? Bu kadar basite alınmamalı.

Neyse fazla uzun yazmaya gerek yok, son olarak belirteyim düşüncemin burda sorun yaşayan arkadaşla ilgisi yoktur sadece içimde birikmiş bir takım şeylerdi yazmak istedim.

Saygılar