Birşey yazamayalaım diyoruz ama beyefendi sizin yetkiniz nedir acaba?

Konunun kapatılmasına siz mi karar vereceksiniz?

O para onlara dokunmaz ise neden koşulsuz iade şartı sağlamıyorlar.

Biz de o verimerkezini kullanıyoruz ama benim çalıştığım şahıs bile olsa ben yine yazarım. Hizmet alıyoruz diye başkasına yapılan yanlışlara göz yummamalıyız.

Tüketici haklarına göre hizmet alındıktan sonra 15 gün içinde iade edilebilmesi lazım ücretin.

Sunucu hızlıdır, ama desteğinizi beğenmemiştir. Ücretimi iade eder misiniz der.

Bu bir lüks değil en doğal hakkıdır.

Aynı olayı bir başka barındırma hizmeti veren firma yapsa mangalda kül bırakılmazdı.

Zaten sadecehosting'in SADECEHOSTING.COM hakkında yapılmış yorumlar adresindeki olumsuz yorumlara verdiği cevaplarda da ne yazıkki özellikle Selçuk Saraç imzalı olanlarda hiç hoş olmayan tavırlar görülmekte.

Türkiye'nin değil dünyanın da en büyük yatırımı yapılsa ne olmuş ki.

Bu tip olaylarda hızdan uptime'dan önce gelen şeyler de var.

Müşteriye saygıi müşteriye ilgi, eleştiriye açıklık gibi.

Bunu normal bir internet kullanıcısı olarak yazıyorum.

Saygılar.

hikmetg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsen size katılmıyorum.

Öncelikle Sadece hosting ( Selçuk Bey / Mars Telekom ) Türkiye için ciddi hizmetler sunan bir firmadır.

Sadece hosting hizmetleri olarak bakılırsa eksik olur. Sundukları datacenter hizmetli ile kuşkusuz ciddi yol alınmış ve sektörün hiç şüphesiz önde gelen ilk üç şirketi arasındadır.

Yaptıkları yatırımları kesmeyip yurt dışından internet bağlantısı getirme gibi çok güzel girişimleri olmuş ve gelecek ay sanıyorum aktif olacak.

SH binlerce servera hizmet veren ciddi bir kurumdur.

hiç bir şekilde 15-20$ 'lık bir ücretle ne batar ne zengin olur. Ancak her kurumun belli hizmet politikaları vardır. Ve bu kurallar çerçevesinde hizmet vermekteler.

Özel mesajlarla arkadaşlarla konuştuk ve bence talihsiz bir durum olmuş. Burada suçlu veya suçsuz bir kişi aramak yanlış.

Bu esnada Mars Telekom ile Netinternet vasıtası ile serverlarımızı barındırıyoruz. Çok sayıda ziyaret ettim. Çalışan kişiler son derece titiz ve çok çok anlayışlılar. Elbette konularında her tür bilgi birikimine de fazlası ile sahipler.

8 Aydır Netinternet çatısı altındayız hizmet kalitesinde en ufak sapma olmadı. Belki siz çalışmazsınız. Ancak emin olun binlerce kişi çalışmaya devam edecek.

Konu kapatılabilir sanıyorum. Herkese iyi geceler.