Merhaba arkadaşlar uzun süredir internette mesleğim haricinde işlerle ilgilenmeye çalıştım ama gördüm baktımki kendi mesleğimle ilgili ilgilensem hiç gerek kalmazmış farklı işlere. Neyse bunun farkına varınca şirketle ilgili reklam vermeye karar verdim aylık olarakta 3,000 lira reklam bütçesi ayırdım adwords kullandım ve dönüşümünden çok memnun oldum ama çok pahalıya geldi bana.

Sorum şu internette uygun reklam aratırken "goognet" diye bi şirketi buldum 1 aylık 10 kelime için sınırsız tıklama ve sol tarafta gösterim için 3,400 TL isteniyor bayisi olduğum arena vasıtasıyla aldığımdada yaklaşık % 10 daha ucvuza alıyorum. Şayet söyledikleri doğuysa bu tam benim için ama forumda ve google'da aratırken goognet ile ilgili çok detaylı şeyler bulamadım forumlara dava açtığını birde sanayi bakanlığının resmi sitesinde adwords logosunu yasadışı kullandığını gördüm. Üstüne r10daki yazılarınında kaldırıldığını görünce iyi ikileme girdim. Diğer taraftan sunduğu alternatif çok iyi üstüne üstelik Arena gibi bir firma dahi satıyo bunu iyice kafam karıştı. Doğal olarak forumda konu altına yorum yapılırsa burdadanda kaldırılması gerekebilir benim istediğim konu ile gerçekten bilgisi olan arkadaşların bana özelden bilgi vermesi isteyen olursa msn adresim sinanpolat83@hotmail.com