strhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gaz degil benzinle eger r10da konu açıpda müşteri toplamaya çalışırsan sana aynne şöle olcak xxx firması denmiyecek isocan dan al veya isocan bey hayırlı satışlar diyecekler yani kurumun önüne adın geçecek canım kardeşim.vps satcan 75 ytl den birisi seni çekemeyecek saldırı yapacak tak kapandı isocan ş...zi diye geçeçek adın.geri ödeme yapacaksın 15 günlük kullananlara 1 ay kullanan defolup giderken senden para isteyecek yine kurumsal olmak istiyorsan arkana sağlam destek alacaksın gov.tr com.tr barındırmaya çalışacaksın işini o kadar iyi firma varken seni bulmaları için reklam lazımdır ki kriz zamanında en iyi ve ucuz yöntemdir + istanbul,ankara ve izmir firması olman groballeşen türkiyede seni bir adım öne çıkaracaktır.100 mb alanı 30 ytl satarken oha be diyecek adamlar çıkacak sen satmayacaksın ve haliyle sunucu kirası gelecek sonuç?maddi anlamda daralmalar yedekler haftalık diyeceksin günlük olmaz mı diyecekler+ msnde satış temsilcin online olcak müşteri olma adayı hayvan gibi titredecek smiley işareti havada uçuşacak+belli bir süreden sonra samimi olacaksın 250 mb alana 80 ytl diyeceksin ya qanka bu 40 ytl olmaz mı diyecekler.Her şeyi göze alan değerli yatırımcı arkadaşım kriz fırsatlar doğuruyor.Muhakak bunları düşünmüş olman gerek ama yazma geregi duydum.aklıma çok şey geliyor ama yazamıyorum
ben de arkadaşın sözlerine katılmak istiyorum. Önce eksileri düşünmek gerek eksileri aştıktan sonrası zaten hep +++++