Winproxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google AdSense politikasını çok değiştirdi. 2006'da hesap aldığımda,ertesi gün cevap gelmişti. Forumda bu tarz konular yoktu bile
En geç 2 güne cevap atıyolardı. Şimdi AdSense için siteler kodlanmaya başladı. Google yolmaya çalışan insanın çokluğundan,Google ince eleyip sık dokuyo bence Buda bizim gibi webmasterlara yaramadı.
Haklısın üstad.Zaten googleyi kendine şikayet edeceğim konuda buna benzer birşeydi.Ya google arama mantığında bir sorun var yada biz sürekli hatalı siteler yapıyoruz,yada son ihtimal google kişiye göre muamele yapıyor.Bilmiyorum google de mi eksiklik bizdemi ama ben kaç yıldır site açıyorum.Yani yeni değilim ama bugünlerde blog siteleri yüzünden siteler iş görmez oldu.Onca bilgi eklediğim sitelerim üst sıralarda yokken bloglarda sadece 1 konunun olması yetiyor.Bunu googleye sormak ve mantıklı bir cevap almak istiyorum ama bir türlü ulaşamadım.

Bunu sadece kendim için söylemiyorum türkiye de çok kaliteli işlere imza atmış webmasterler de eminim bu sıkıntıdan dert yanıyordur